US Open / Trucul șmecheresc făcut de Sharapova pentru a o învinge pe Simona Halep

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Maria Sharapova a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul american. Rusoaica s-a impus în fața Simonei Halep cu 6-4, 4-6, 6-3, eliminând-o pe româncă din primul tur de la US Open.

Partida a fost una pe muchie de cuțit. Chiar dacă Sharapova a fost cea care a condus ostilitățile, Halep a avut destule șanse pentru a întoarce partida în favoarea ei. Revenirea din setul doi, de exemplu, a fost fantastică. Rusoaica avea 4-1 și era la un pas să-și adjudece și cel de-al cincilea game, însă Halep a luptat și a schimbat soarta setului, impunându-se cu 6-4. 

Jocul Sharapovei scârțâia din toate încheieturile și, după ce și-a adjudecat primul game din setul al treilea, a cerut o pauză arbitrului de scaun și a mers la vestiare, lăsând-o pe Halep pe teren să exerseze serviciul. Motivul? Sharapova avea nevoie să meargă la baie. Pauza a durat șase minute, suficient cât s-o scoată din ritm pe româncă

Acela a fost momentul cheie al meciului. Revenită pe teren, Sharapova a fost de neoprit. S-a distanțat la 3-0, 4-1, apoi la 5-3, Halep a ratat șansa de a face 5-4 și rusoaica s-a impus, în final, cu scorul de 6-3. 

„Încă mai am multe de oferit”, a spus Sharapova la finalul meciului. Rusoaica a primit o suspendare de 15 luni după ce a fost descoperită pozitiv la un test anti-doping efectuat în anul 2016 la Australian Open. Sharapova a contestat suspendarea, susținând că meldoniumul, adică substanța interzisă care i-a fost găsită în sânge, a fost adăugată pe această listă chiar în anul 2016 iar ea nu a știut. Figură controversată în lumea tenisului, Sharapova a câștigat US Open în anul 2006.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net