Veste bună pentru Mihai Leu. Ce vor să facă autorităţile din Arad pentru fostul boxer

Ultima actualizare:

    Mihai Leu va deveni cetăţean de onoare al AraduluiFoto Arhivă Personală
Mihai Leu va deveni cetăţean de onoare al AraduluiFoto Arhivă Personală

Mihai Leu este omul care a reuşit să promoveze Raliul Aradului, această competiţie ajungând printre cele mai apreciate evenimente de acest gen la nivel naţional, în calitate de organizator. Pentru eforturile depuse în ultimii ani, fostul boxer va deveni cetăţean de onoare al Aradului.

Pentru prima dată în cariera sa, Mihai Leu va fi declarat cetățean de onoare pentru performanțele obținute la raliu. Consiliul local al minicipiului Arad îi va acorda titlul de PRO URBE pentru contribuția la promovarea imaginii orașului, prin includerea acestuia în competiții sportive de nivel european. Ceremonia va avea loc sâmbătă, 22 august, de la ora 11:00, la primăria orașului, cu ocazia “Zilele Aradului”, ediția 2015.

Mihai Leu nu este la primul titlu de cetăţean de onoare

Sportivul a fost numit de mai multe ori cetățean de onoare, în orașe precum Hunedoara, Deva, Zalău, Cluj și Baia Mare, însă întotdeauna pentru performanțele sale obținute în box. De această dată, acest titlu i se acordă  pentru meritele sale ca pilot și organizator de raliu. „Mă bucur extrem de mult de acest titlu. La raliu există o echipă bună care muncește de mulți ani și practic e meritul ei pentru acest titlu. Mulțumesc tuturor celor care sunt implicați alături de mine în acest proiect și le mulțumesc mult arădenilor și autorităților că au fost deschiși propunerilor și ne-au susținut de fiecare dată în demersurile noastre. Îmi doresc ca Raliul Aradului să crească și de la an la an să fie din ce în ce mai frumos”, a declarat Mihai Leu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net