Viborg şi Neagu ar fi negociat în timpul CE, potrivit presei daneze

Sub titlul "Golgheterul Campionatului European, în dialog cu Viborg", publicaţia susţine că negocierile dintre formaţia daneză şi handbalista Cristina Neagu au început deja, o primă parte a discuţiilor având loc chiar în timpul recent încheiatelor Campionate Europene.

Neagu a încheiat competiţia din Danemarca şi Norvegia în postura de golgheter, cu 53 de goluri marcate, pe primul loc la pase decisive, 36 în opt meciuri, şi a fost declarată cel mai bun inter stânga.

Potrivit articolului citat, clubul Oltchim Râmnicu Vâlcea, la care evolează Cristina Neagu până în vara anului viitor, ar fi de acord să o cedeze pentru o sumă cuprinsă între 600 şi 700.000 de dolari, dar Viborg nu este interesată să plătească acum şi va rămâne în contact cu jucătoarea pentru viitor.

"Pot să confirm că am vorbit cu mai multe jucătoare de-a lungul Campionatului European, dar nu pot spune cine sunt aceste jucătoare", a declarat pentru publicaţia daneză directorul Viborg HK, Peter Casoe.

La rândul său, preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a negat, luni, că ar fi primit vreo solicitare oficială pentru transferul imediat al Cristinei Neagu. Gavrilescu îşi doreşte să o păstreze în lot pe Neagu, cu care a deschis negocieri pentru prelungirea contractului, dar jucătoarea a mai cerut timp de gândire.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg