VIDEO Păpuşile de la Canal+ au scandalizat Spania. S-au luat de Nadal pe tema dopajului

Ultima actualizare:

Mai mult decât atât, Alain Afflelou şi-a retras publicitatea pe care o acorda acestei emisiuni de satiră. Pentru producătorul de ochelari, Spania şi cele 270 de magazine pe care le deţine acolo au contat mai mult: "Sunt două mii de oameni care lucrează pentru noi, acolo. Toată lumea ştie că sunt francez, că întreprinderea mea este franceză. Nu puteam sta fără să fac nimic. Şi a fost singurul mod prin care am putut să mă solidarizez cu angajaţii mei de acolo", a declarat cel care deţine echipa de rugby Aviron Bayonnais şi care a fost preşedinte al formaţiei de fotbal Girondins de Bordeaux (1991-1996).

După difuzarea emisiunii "Guignols de l’Info" pe Canal+ International, pe reţelele de socializare au fost postate numeroase mesaje prin care ibericii se îndemnau să boicoteze produsele franţuzeşti sau magazine precum Décathlon sau Carrefour.

"Les Guignols de l’Info" este o emisiune de televiziune produsă în Franţa, de Canal+, din 1988 şi până acum. Cu ajutorul unor păpuşi, este prezentată o parodie de jurnal, fiind criticată lumea politică, presa, personalităţi din Franţa şi lumea întreagă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net