VIDEO: Serena Williams, în lacrimi la Australian Open

image
Serena Williams, în lacrimi la Australian OpenFOTO: EPA

Serena Williams nu și-a putut stăpâni lacrimile la conferința de presă de după eliminarea din semifinalele Australian Open 2021.

Învinsă cu 6-3, 6-4 de Naomi Osaka, în semifinalele Australian Open 2021, Serena Williams nu a putut duce conferința de presă până la capăt din cauza lacrimilor.

“Nu aş putea spune că am fost nervoasă. Diferenţa a fost făcută de erori, azi, multe erori din partea mea, am avut oportunitatea de a conduce cu 5-0, dar cu atâtea erori… Am simţit tot turneul că lovesc bine mingea, chiar şi azi în primele două ghemuri am jucat bine, am avut atâtea oportunităţi, nu ştiu… Au fost multe greşeli, greşeli uşoare. Publicul australian este atât de uimitor, a fost frumos să-l reîntâlnesc”, a declarat ea.

Apoi, a fost întrebată dacă gestul ei de a-şi pune mâna la inimă în faţa spectatorilor la ieșirea din arenă ar putea fi interpretat ca un ”adio”, iar asta a fost începutul momentului emoționant. ”Dacă ar fi să-mi iau vreodată adio, nu aş spune nimănui”, a mărturisit ea.

Următoarea înrebare a fost despre motivul pentru care a comis atâtea erori, iar de acolo, Serena nu a mai rezistat. “Nu ştiu, am terminat!”, a mai apucat să spună, după care a izbucnit în pâns şi a plecat de la conferinţa de presă. De altfel, puteți vedea mai jos momentul.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
oleg deripaska foto epa efe
image png
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg