VIDEO Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!

Ultima actualizare:
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!

Serena Williams și soțul ei, co-fondatorul platformei Reddit, Alexis Ohanian au aniversat doi ani de mariaj prin cele mai simpatice imagini și filmulețe publicate pe platformele online, care le descriu perfect frumoasa relație pe care au clădit-o.

Cei doi soți s-au căsătorit în data de 16 noiembrie 2017, în New Orleans, iar acum sărbătoresc doi ani de când au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului. 

Cu ocazia acestei zile speciale, legenda tenisului a publicat o imagine de la nunta cu Ohanian, sâmbătă, 16 noiembrie. Poza a fost însoțită și de un mesaj amuzant, în care Serena glumește și spune că soțul ei „încă o suportă”. „2 ani și sperăm la mai mulți”, a scris Serena Williams.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au sărbătorit doi ani de căsnicie 

Fotografia nu a fost singurul mod prin care jucătoarea de tenis a decis să marcheze aniversarea a doi ani de la căsătorie. Aceasta a mai publicat tot pe rețelele de socializare și un filmuleț, un montaj care captura cele mai frumoase momente ale cuplului împreună, printre care și o poză cu fiica lor adorabilă, în vârstă de doi ani, micuța Olympia. 


    Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!Foto: Instagram
Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au aniversat doi ani de mariaj!Foto: Instagram

Nici Ohanian nu s-a lăsat mai prejos, și a publicat o imagine însoțită de un mesaj de suflet pentru partenera lui. „Întotdeauna pregătiți pentru următoarea gală..sau pentru o seară liniștită în care să ne uităm la seriale”, a scris acesta. Serena Williams și Alexis Ohanian s-au cunoscut din întâmplare în 2015, la un hotel din Roma. Fiind o fire romantică, Ohanian s-a gândit să își surprindă iubita doar un an mai târziu, în 2016, la același hotel, cu inelul de logodnă și marea întrebare.

Într-un interviu oferit în luna ianuarie pentru revista Allure, Williams a dezvăluit că soțul ei o face să „strălucească”. „Oprah a zis la un moment dat să nu lași pe nimeni niciodată să îți acopere lumina interioară. Alexis nu face niciodată asta. Nici măcar nu încearcă. El e cel care mă pune în lumină, chiar dacă poate nu îmi doresc. El mă face să înaintez cum nu mi-am imaginat vreodată. Chestia asta am observat-o mereu în alte relații de-ale mele:ceilalți încercau să mă pună în umbră. Acum simt că strălucesc într-adevăr și fac tot ceea ce îmi doresc”, și-a descris Serena relația, potrivit Huffpost.com. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net