Vlad Luchian, soţul Vioricăi Susanu: «A trăit o viaţă dublă de când era însărcinată în luna a treia»

„Irina, fetiţa noastră s-a născut în aprilie 2010. Viorica avut o relaţie extraconjugală încă din anul 2009. Ea trăia o viaţă dublă de când era însărcinată în luna a treia. Eu aveam o afacere la Suceava, iar ea a încercat să mă îndepărteze cât mai mult de Bucureşti. Eu am aflat de această relaţie în noiembrie, anul trecut. Noi nu am fost certaţi nici măcar o jumătate de oră în timpul relaţiei noastre, nici înainte nici după căsătorie. Ne vedeam aproape zilnic, făceam parte din loturile naţionale reunite la Snagov. Nu am simţit niciodată că relaţia noastră s-a răcit. Cred că s-a ajuns în această situaţie din cauza imaturităţii Vioricăi”, a adăugat soţul multiplei campioane mondiale şi olimpice la canotaj, a declarat Vlad Luchian.

Pe de altă parte, Emilia Susanu, mama Vioricăi, susţine că Vlad Luchian i-ar fi furat banii campioanei la canotaj.

„Viorica a avut o sarcină cu probleme, cum ar fi putut să aibă o relaţie cu un alt bărbat. Niciun animal nu ar putea să facă aşa ceva, cum ar putea să facă acest lucru un om cu scaun la cap el este supărat că nu mai are acces la banii ei. El a luat 29.000 de lei din contul Vioricăi”, a declarat Emilia Susanu.

Vlad Luchian a declarat că nu a furat banii soţiei sale. El susţine că acei bani au fost investiţi de el şi Viorica Susanu într-o afacere de comun acord. „Este imposibil să se întâmple aşa ceva. Cum aş putea să îi iau banii fără acordul ei. Nu este vorba de 29.000 de lei, ci de mai mulţi bani, de aproximativ 20.000 de euro, bani investiţi de comun acord într-o afacere. Eram o familie”, a adăugat Vlad Luchian.

Multipla campioană olimpică şi mondială Viorica Susanu s-a căsătorit  în anul 2008 (după Jocurile Olimpice de la Beijing) cu Vlad Luchian, şi el tot canotor.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg