Wimbledon 2019 / Chris Evert: ÔÇŁNimeni nu a citit at├ót de bine serviciul Serenei Williams cum a f─âcut acum Simona HalepÔÇŁ

14 iulie 2019
image
Jocul Simonei Halep a fost elogiat de Chris EvertFoto: EPA-EFE

Fost număr 1 mondial, câștigătoare a celor 4 turnee de mare șlem, fosta campioană Chris Evert (64 de ani) a elogiat jocul Simonei Halep din finala cu Serena Williams la ESPN. Americanca a spus că mișcarea în teren a fost principala armă a jucătoarei noastre, care a reușit să-i citească serviciul Serenei Williams cum n-a mai reușit nimeni.

De trei ori ├«nving─âtoare pe iarba londonez─â la simplu ╚Öi o dat─â la dublu, Chris Evert a spus la ESPN: "Simona Halep era cunoscut─â ca o juc─âtoare care d─â totul ├«napoi, o juc─âtoare defensiv─â, dar tocmai i-a luat jocul Serenei. A avut un r─âspuns pentru puterea Serenei. A ├«n┼úeles cum s─â-i returneze serviciul. Cred c─â mi┼čcarea a fost principala ei arm─â ├«n acest meci. Nu am v─âzut-o venind ┼či nici al┼úii nu cred c─â au v─âzut-o. Este cea mai dur─â ├«nfr├óngere pentru Serena, din punct de vedere al scorului, ├«ntr-o final─â de grand slam. Sim┼úeai c─â Serena era ├«n lumea ei mic─â acolo. Simona nu avea nicio fisur─â ├«n jocul ei. A fost remarcabil c─â a ├«nchis meciul juc├ónd at├ót de bine, deoarece foarte des juc─âtoarele se trezesc ┼či realizeaz─â "o bat pe Serena" ┼či Serena le atac─â apoi. Nu am v─âzut pe nimeni s─â citeasc─â at├ót de bine serviciul Serenei a┼ča cum a f─âcut-o Simona. M─â g├óndeam dac─â ├«l cite┼čte a┼ča bine, anticip├óndu-l bine sau dac─â a studiat modelul. Vedea mingea devreme ┼či puncta. A┼ča cum spunea ├«naintea finalei: <Nu am puterea Serenei, dar am picioarele mele>. A jucat agresiv, are numai 1,68, este mic─â, dar a ajucat un tenis exploziv de pe fundul terenului ┼či a f─âcut pasul ├«n teren mai mult. S├ómb─ât─â, totul a mers bine. Nu po┼úi spune nimic negativ de Serena deoarece, pentru c├ót de mult tenis a jucat anul acesta, s─â ajung─â ├«n final─â a fost destul de impresionant. A fost primul meci jucat ├«mpotriva unei juc─âtoare din top 10 WTA ┼či prima dat─â c├ónd a avut de-a face cu schimburi lungi. Loviturile ei, care ├«n mod normal ar fi trebuie s─â fie c├ó┼čtig─âtoare, Simona le d─âdea ├«napoiÔÇŁ. Fosta campioan─â a tenisului crede c─â Serena ar putea fi ├«ntr-o form─â mai bun─â fizic. ÔÇŁA avut pu┼úin timp la dispozi┼úie s─â se antreneze, dar poate c─â acum, c─â este s─ân─âtoas─â, va juca mai multe turnee ├«nainte de US Open ┼či asta ar putea s─â o ajute. Poate fi o Serena diferit─â la Flushing Meadows. Nu a c├ó┼čtigat grand slam-ul cu num─ârul 24, dar cred c─â ├«l poate lua ├«n alt─â parte. Nu mi-am pierdut ├«ncrederea c─â poate c├ó┼čtiga ┼či nu cred c─â e cineva care o cunoa┼čte ┼či se ├«ndoie┼čte de asta", a concluzionat cea care a c├ó╚Ötigat 8,8 milioane de dolari din tenis ╚Öi care a devenit membru Hall of Fame ├«n 1995.

florin calinescu png
anamaria prodan png
BeFunky collage (16) jpg
Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png
gigi becali jpg
handbaliste rapid poligon jpg
simona halep jpg