Wimbledon 2019: Echipele care i-au eliminat pe români dispută finalele la dublu

Ultima actualizare:

    Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut 5 mingi de meci în fața columbienilorFoto: Guliver / GettyImages
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au avut 5 mingi de meci în fața columbienilorFoto: Guliver / GettyImages

Ediția din acest an a turneului de tenis de la Wimbledon n-a avut-o în prim-plan doar pe Simona Halep, din punctul nostru de vedere. În toate finalele de dublu s-au calificat echipe care au eliminat, în optimi sau în sferturi de finală, perechi cu jucători din România.

În aceeași zi cu finala dintre Simona Halep și Serena Williams, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16.00, se va disputa aceea de dublu masculin în care se vor înfrunta columbienii Juan Sebastian Cabal & Robert Farah, favoriții cu numărul 2, și francezii Nicolas Mahut & E. Roger-Vasselin, favoriții cu numărul 11. În sferturile de finală, sud-americanii s-au impus (6-4, 3-6, 6-7/8, 6-4, 11-9) în fața lui Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, după ce au salvat 5 mingi de meci... 

Tot sâmbătă se va juca și finala de dublu feminin dintre Hsieh Su-wei (Taiwan) & Barbora Strycova (Cehia) și Gabriela Dabrowski (Canada) & Xu Yifan (China). Prima pereche le-a eliminat (6-3, 6-4), în optimile de finală, pe Irina Begu și Monica Niculescu. 

Programată duminică, 14 iulie, după finala de simplu masculin, aceea de dublu mixt le va aduce de o parte și de alta a fileului pe Jelena Ostapenko (Letonia) & Robert Lindstedt (Suedia) și pe Latisha Chan (Taiwan) & Ivan Dodig (Croația). Primul cuplu a trecut în sferturile de finală, după o dispută extrem de echilibrată (6-7/5, 6-3, 7-5), de Raluca Olaru și Franko Skugor (Croația).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net