Wozniacki şi familia ei, ameninţaţi cu moartea la Miami Open: «Paznicii nu au intervenit»

simeon stalpnicul png
Wozniacki îi acuză pe organizatori de indiferenţăFoto:Getty

Numărul doi mondial în clasamentul WTA, Caroline Wozniacki susţine că părinţii ei au fost ameninţaţi cu moartea în timpul meciului pe care ea l-a pierdut în faţa oponentei portoricane Monica Puig la Miami Open.

Wozniacki a povestit că nu doar părinţii ei au fost ţinta ameninţărilor, ci şi alţi membrii ai familiei sale, inclusiv nepoţii săi, care nu au mai mult de zece ani. Sportiva a scris un mesaj pe pagina personală a unei reţele de socializare şi a ţinut să precizeze că astfel de comportamente venite din parte publicului nu fac altceva decât să creeze o atmosferă neplăcută pentru cei care se află pe terenul de tenis.

În plus, Wozniacki a dezvăluit că mebmrii care ar fi trebuit să se ocupe de pază şi de asigurarea ordinii nu au făcut nimic pentru a preveni acest abuz asupra familiei sale. În replică, organizatorii turneului au declarat că cei care se ocupau de ordine nu au remarcat un comportament care să reclame intervenţia, relatează bbc.com.

simeon stalpnicul png
Caroline a obţinut primul mare şlem din carieră în urmă cu două luni Foto:Guliver/GettyImage

"În timpul meciului, anumiţi oameni din mulţime mi-au ameninţat familia, dorindu-i moartea şi au folosit cuvinte pe care nu le pot reproduce în acest context. Nepoţilor mei le-au adresat vorbe la fel de urâte şi au ţipat la ei, spunându-le să stea jos şi să tacă din gură, deşi au doar 10 ani. Sper ca organizatorii Miami Open să trateze cu seriozitate această plângere şi să acţioneze în consecinţă. Este un model negativ de comportament care nu trebuie să fie transmis următoarei generaţii de jucători de tenis şi de fani. În ciuda faptului că mereu încurajez fanii să se manifeste şi să îşi încurajeze jucătorul preferat, nu pot rămâne indiferentă atunci când limitele sunt depăşite. Când se întâmplă un astfel de incident, atmosfera devine tensionată pentru ambii jucători prezenţi pe teren", a fost mesajul sportivei. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg