euro 2016


    Alex Maxim o să urmărească Euro 2016 din faţa televizorului
Alex Maxim o să urmărească Euro 2016 din faţa televizorului

Lucian Marinescu, impresarul lui Alex Maxim, l-a atacat pe selecţionerul Anghel Iordănescu pentru că acesta nu i-a păstrat jucătorul în lotul pentru Euro. Mijlocaşul a jucat puţin la Stuttgart, iar echipa sa a retrogradat în liga a doua germană.

"Nu discut despre jucătorii mei, nu fac lobby jucătorilor mei. Sunt dezamăgit de alegerea lotului, vorbesc din punctul de vedere al jucătorului meu. Consider o lipsă de respect modul în care s-au comportat în cazul lui. A stat 7 ore prin spitale, pentru ca într-un minut să se dea decizia. Oricum, decizia era luată în privinţa lui.

Am simţit că nu va avea prea multe şanse după neconvocarea pentru meciurile cu Spania şi Lituania. 100% merita să fie la EURO. Despre ce jucător de la naţională putem spune că este într-o formă deosebită? A fost degradantă toată telenovela asta din presă că merge X, merge Y. Ce putea să-i explice Iordănescu, ce să-i zică? Întrebaţi-l pe domnul Iordănescu dacă are ceva cu el. Mi se pare că face lucruri ciudate domnul Iordănescu, toate problemele astea care au fost şi cu medicul naţionalei... La Stuttgart au fost şase jucători internaţionali care au stat pe bancă, e un nivel foarte ridicat la Stuttgart. Sper ca România să facă o figură frumoasă, dar e urât cum s-au comportat faţă de Alex. Niciodată nu se va duce la EURO, nu se pune problema să răspundă pozitiv invitaţiilor Federaţiei", a declarat Marinescu pentru Prosport.

"Deocamdată el are încă un contract cu clubul, o să vedem. Ei sunt în căutarea unui manager, vor să facă un lot puternic pentru a reveni imediat în Bundesliga. Sunt oferte, dar să vedem ce se va întâmpla, depinde de proiectul de la Stuttgart. El e foarte iubit acolo", a mai spus el.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg