Euro 2016 / «Cenuşăreasa» merge mai departe

Ultima actualizare:
Fanii maghiari s-au bătut cu forţele de ordine franceze
Fanii maghiari s-au bătut cu forţele de ordine franceze

Marea surpriză de până acum la Euro 2016 este Ungaria. Văzuţi ca victime sigure în grupa Portugaliei, maghiarii au strâns patru puncte după două meciuri şi se gândesc deja la faza următoare a competiţiei.

Încă o dată s-a demonstrat faptul că succesul în fotbal nu e garantat numai de bani. În zilele premergătoare Euro 2016, a apărut topul cu cotele de piaţă ale celor 24 de naţionale prezente în Franţa, iar Ungaria încheia plutonul. Fosta adversară a României în preliminarii era evaluată la 27,3 milioane de euro, sumă de două ori mai mică decât cea a tricolorilor noştri (55,9 milioane de euro) şi infinit mai mică decât a marilor forţe de pe Bătrânul Continent. Dszudszak şi compania n-au ţinut însă cont de aceste ierarhii şi au început să adune puncte.

Astfel, după victoria (2-0) cu Austria şi egalul (1-1) cu Islanda, doar un dezastru în ultima rundă ar putea face ca Ungaria să nu fie prezentă în optimile de finală la Euro 2016. Mai mult, cu un egal miercuri, contra Portugaliei, Ungaria are şanse uriaşe să ajungă în optimi de pe primul loc în grupă. Calificarea maghiarilor e considerată o performanţă colosală în ţara vecină, care nu mai simţise gustul unui turneu final de la Mondialul din 1986.

Şi huliganii maghiari sunt în prim-plan


    Fanii maghiari s-au bătut cu forţele de ordine francezeFoto: AP
Fanii maghiari s-au bătut cu forţele de ordine francezeFoto: AP

Din păcate pentru Ungaria, calificarea iminentă a naţionalei a fost umbrită la meciul cu Islanda (1-1) de la Marsilia de comportarea huliganică a suporterilor. Cel puţin 100 de fani unguri s-au bătut cu forţele de ordine franceze, în tentativa de a trece dintr-un sector în altul al tribunelor. De asemenea, maghiarii au aruncat cu torţe în teren după golul egalizator marcat pe final de meci, gesturi pe care UEFA le va analiza în regim de urgenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net