Euro 2016 Maxim: Sănătate celor care sunt satisfăcuţi că nu sunt la Euro


    Alex Maxim nu e convocat la Euro 2016
Alex Maxim nu e convocat la Euro 2016

Alex Maxim a reacţionat după ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro. În discursul său a introdus şi câteva ironii fine la adresa selecţionerului, mijlocaşul fiind om de bază în preliminarii.

"Nu aș fi scris aceste rânduri, însă, am fost plăcut surprins de sutele de mesaje pozitive primite în tot acest scurt timp.

Vreau doar să precizez că am fost foarte mândru şi privilegiat în același timp că am putut ajuta echipa națională să se califice la Campionatul European! În aceeași ordine de idei aș vrea să spun că sunt foarte mândru de tot ce am realizat în ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind şi făcând foarte multe sacrificii!

Însă, consider că în viață sunt alte lucruri mai importante decât fotbalul. Unul dintre ele, de care sunt cel mai mândru, e modul în care am fost educat şi crescut de familia mea. Nu voi înceta niciodată să am coloană vertebrală, indiferent de persoanele cu care voi vorbi şi situaţiile în care mă voi afla! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Închei prin a le ura multă baftă colegilor mei la Campionatul European, iar acelor persoane care sunt satisfăcute de faptul că eu nu voi fi acolo le doresc multă sănătate şi sper, cu toată sinceritatea, să aibă parte măcar o dată în viață de satisfacțiile pe care le-am avut eu, făcând ceea ce iubesc!

Cu respect, Alexandru Maxim", a fost mesajul mijlocaşului de la VfB Stuttgart pe facebook.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
radoi mirel epa efe h 56947735 jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg