Excluşii sar la gâtul lui Iordănescu

Ultima actualizare:

    Maxim este cel mai important nume rămas pe dinafara lotului RomânieiFoto: Mediafax
Maxim este cel mai important nume rămas pe dinafara lotului RomânieiFoto: Mediafax

„Generalul” a hotărât ca Maxim, Ivan, Hora, Ropotan şi Toşca să nu facă parte din echipa pentru turneul din Franţa. Oficial, toţi au acceptat decizia, dar reprezentanţii lor, de la impresari şi până la conducători de cluburi, le-au făcut publică nemulţumirea.

Anghel Iordănescu a trebuit să formeze un lot de 23 de fotbalişti dintr-un total de 28. Au existat cinci „victime”, cel mai sonor nume fiind al lui Alex Maxim, mijlocaş ce a avut un aport important în campania de calificare la Euro. El a avut un discurs civilizat, postat miercuri (1 iunie) pe o reţea de socializare, dar agentul său Lucian Marinescu a „tunat”: „E o lipsă de respect modul în care s-au comportat cu el. A stat şapte ore la vizita medicală şi într-un minut au dat decizia, una oricum luată mai demult...Întrebaţi-l pe domnul Iordănescu dacă are ceva cu el, că mie mi se pare că face lucruri ciudate”. Totuşi, Maxim trece printr-o scădere de formă, iar echipa sa de club, Stuttgart, a retrogradat. 

Apoi, Andrei Ivan a răbufnit. „Mi s-a spus că nu am experienţă. Păi, ce experienţă să am la 19 ani?”, a spus atacantul oltean, care a fost sunat în mijlocul nopţii pentru a ajunge marţi la prima oră în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia, acolo unde i s-a transmis că poate pleca înapoi la Craiova. “România nu are nici un jucător sub 21 de ani în lot, în timp ce alte echipe au dus câte trei la Euro. O să ne gândim de două ori dacă mai dăm vreun jucător la naţională la următorul turneu”, a spus managerul celor de la CS U Craiova, Felix Grigore. Ioan Hora a fost singurul care l-a sunat pe selecţioner să-l întrebe dacă are rost să vină de la Oradea la Mogoşoaia, iar răspunsul l-a scutit de un drum obositor. Ropotan şi Toşca au venit la baza naţionalei de lângă Bucureşti, iar vestea primită i-a făcut să plece în trombă spre case. Ca o consolare, federalii le-au propus să vină ca invitaţi la Euro, dar cu toţii au refuzat statutul de “spectator”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net