3 încercări pentru Toni Petrea. Revenit pe banca FCSB, brăileanul va fi supus unei presiuni foarte mari în următoarele luni

image
Toni Petrea a lucrat în ultimii ani la FCSB fie ca secund al lui Reghecampf, fie ca principalFoto: sportpictures.eu

Gruparea roș-albastră va aborda returul ediției 2021/2022 a Ligii 1 cu un nou antrenor. Ceea ce nu reprezintă o surpriză, instabilitatea la nivel de bancă tehnică devenind o regulă în ultimii ani.

Cum FCSB se află la opt puncte în urma liderului CFR Cluj, misiunea lui Toni Petrea se anunță extrem de dificilă. Mai ales că se știe că patronul Gigi Becali e interesat nu numai de câștigarea unui trofeu, ci și de alte aspecte precum jocul echipei sau ridicarea cotei de transfer a componenților acesteia.Din acest motiv, pe Toni Petrea îl așteaptă cel puțin 3 încercări în perioada care urmează:1. Să câștige titlul național. Desigur că aceasta este cea mai dificilă încercare a fostului mijlocaș. FCSB n-a mai fost campioană din 2015. Iar în ultimii ani a pierdut lupta cu CFR Cluj înainte de ultima rundă din play-off. Petrea are ca argument faptul că e singurul antrenor care a câștigat un trofeu cu FCSB, în ultimii șase ani – Cupa României, în 2020. De asemenea, el a cunoscut gustul succesului ca secund la formația roș-albastră. În plus, în mandatul precedent ca antrenor principal la FCSB (15 iulie 2020 – 25 mai 2021) a avut un procentaj de 57,14% (28 de victorii și 8 egaluri în 49 de meciuri).  2. Să încurajeze posesia balonului. Pentru Toni Petrea nu numai rezultatele vor fi importante, ci și jocul echipei sale. Și aceasta fiindcă Gigi Becali i-a reproșat lui Edi Iordănescu faptul că echipa nu e superioară la posesie... Un aspect care pare a fi devenit o obsesie la gruparea din Berceni. Și care nu asigură câștigarea unui trofeu. Dovadă că în anii trecuți CFR Cluj a devenit campioană deși avea o posesie inferioară aceleia a FCSB.3. Să respingă orice ingerință. Și mai ales indicațiile patronului... Ceea ce nu va fi deloc simplu de îndeplinit. Și aceasta deși Becali a dezvăluit că, în momentul (re)investirii ca antrenor, Petrea i-a spus: ”Nu mai vreau şi n-am să mai fac niciodată nicio schimbare înainte de pauză”. Iar patronul i-ar fi răspuns, după propria dezvăluire: ”Niciodată în viaţa ta nu vei mai face!”. Și a continuat după câteva clipe spunând că îi va acorda libertate de decizie lui Petrea: ”Da, da, da, câteva meciuri, da. Cum am şi acordat, 11 meciuri (n.r. - lui Edward Iordănescu)".FCSB va disputa primul meci cu Toni Petrea pe bancă, în noul mandat, în această duminică, la ora 20.30. Adversară îi va fi FC Botoșani, o formație incomodă, aflată și ea în lupta pentru calificarea în Play-Off.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub anca androne png
cub bromania png
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
01 Lucrari tronson 5 autostrada sibiu pitesti foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg