5 ponturi ca să câştigi la pariuri. Uite când şi cum să pariezi!

Ultima actualizare:

    Poţi să câştigi la pariuri cu inspiraţie şi respectând câteva reguli simpleFoto Shuttestock
Poţi să câştigi la pariuri cu inspiraţie şi respectând câteva reguli simpleFoto Shuttestock

Jocurile de noroc şi în special pariurile sportive au intrat în sângele românilor, ţara noastră fiind lider în Europa la acest capitol.

Nu există om care să nu viseze la o pleaşcă de bani venită dintr-o dată şi care să-i rezolve problemele financiare sau să-l aranjeze pe viaţă, dar nu e chiar aşa de simplu. Ca toate în viaţă, multe se învaţă însă pe parcurs, iar la pariuri chiar e vorba de mulţi factori care fac diferenţa între a câştiga şi a pierde. Acceptând din start că nimic nu e garantat, iată totuşi cinci dintre lucrurile sau ponturile la pariuri pe care e bine să le luaţi în seamă pentru a face bani sau pentru a vă spori considerabil şansele la profit.

1. Informează-te constant şi stai actualizat la minut!

Rezultatul unui joc sportiov este influenţat tot timpul de o multitudine de factori, dar principalele lucruri pe care trebuie să luaţi în calcul sunt forma de moment, absenţele notabile (dacă e un sport de echipă) şi conjunctura în care se desfăşoara partida respectivă. Pariind pe o echipă aflată pe val, cu toţi jucătorii valizi şi care are nevoie de succes pentru un anumit obiectiv imediat, aveţi şanse mari să prindeţi pronosticul corect.

2. Mizează sume mari pe cote mici!

Ideal ar fi să dăm un tun de sute de milioane sau chiar de miliarde dacă este posibil riscând cât mai puţini bani din buzunarul nostru. Totuşi, o miză mică obligă pentru a ajunge la un câştig consistent la alegerea unor cote mari, adică implicit foarte riscante, cu probabilitate mică de reuşită. Astfel, cele mai mari şanse le avem totuşi dacă mizăm o sumă mai mare, pe meciuri mai puţine şi cu cote realiste. Nu avem nici în acest caz garanţia câştigului, dar probabilitatea de succes este matematic demonstrat mult mai bună. Sigur, nu trebuie să exagerăm cu miza, riscându-ne salariul pe o lună sau împumutându-ne la prieteni sau mai rău, la bănci, pentru că NIMIC NU E SIGUR!

3. Nu paria niciodată imediat după ce ai câştigat!

Acesta nu este neapărat un sfat de a câştiga, ci mai mult de a-ţi proteja câştigul şi de a-ţi limita pierderile. E demonstrat statistic că o persoană pariază cei mai mulţi bani imediat după ce a câştigat. După ce verifică biletele la Superbet, Casa Pariurilor sau Fortuna şi află că a câştigat, este foarte fericit. Fie că se simte norocos sau pe val, fie că are de unde, acesta dă drumul pariurilor cu nonşalanţă, superficial, nemaigândind în termenii şi condiţiile de mai sus. Automat, de cele mai multe ori pierde şi ajunge la vorba clasică românească de a da pe pere, ce a luat pe mere. Astfel, imediat după ce aţi câştigat, retrageţi banii şi gândiţi profund următorul pas pentru că altfel vă ardeţi inevitabil!

4. Urmează-ţi inima! Aşa se defineşte inspiraţia!

De câte ori n-am auzit sau nu ne-am spus noi înşine, privindu-ne în oglindă: „Am simţit că aşa o să se întâmple. Am vrut să pun pe ei, dar m-am răzgândit. Ce prost am fost!”? Probabil de nenumărate ori. Tocmai de aceea, în pariuri e ca şi în viaţă, multe lucruri se gândesc la milimetru, dar altele se mai şi simt. Mizaţi, nu neapărat o avere, pe cota pe care o „mirosiţi”, chiar dacă aceasta pare imposibilă înainte de joc. Vă puteţi felicita în cazul în care detonaţi bomba sau cel puţin nu veţi regreta jenant că nu v-aţi ascultat instinctul, deşi aşa aţi vrut la început!

5. Mergi doar pe mâna ta!

Pariurile sportive au devenit şi o formă de socializare, cel puţin casele de cartier fiind tot timpul pline şi devenind un mod de a-ţi face prieteni. Înconjurat însă de mulţi oameni, fiecare cu viziunea lui gălăgioasă despre un anumit eveniment sportiv, rişti să nu mai gândeşti limpede şi să te laşi intoxicat şi influenţat de argumentele lor, care în acel moment pot părea solide. Deşi e bine să asculţi şi părerile altora, pentru că aşa poţi afla informaţii pe care tu nu le deţineai, decizia finală ia-o însă singur! Cum se spune, tot timpul e mai bine să mori pe mâna ta! Sau să câştigi pe mâna ta.

PS: NOROCUL face diferenţa

Nu l-am pus la ponturi, pentru că nu poţi recomanda nimănui să aibă sau nu noroc. Bafta e ceva care ori există, ori nu. Facem totuşi referire la ea pentru că şi cei mai informaţi oameni din lume au pierdut sume mari pe un penalty ratat, un corner neacordat sau un gol înscris în prelungiri. Nimeni nu te poate scăpa de aşa ceva, decât steaua ta norocoasă. Aşa că, ai încredere, informează-te pentru a reduce hazardul, dar ai în vedere: tot norocul face diferenţa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net