A dat 2.500.000 € în 24 de ore

Ultima actualizare:

Steliştii i-au achiziţionat pe Florin Tănase de la Viitorul, plus Fernando Boldrin şi William de Amorim de la Astra. Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru puştiul de la trupa lui Hagi, iar giur-giuvenilor le-a dat un milion de euro pentru cei doi brazilieni, câte 500.000 pentru fiecare.

Echipa din Ghencea şi-a asigurat locul în grupele Ligii Europa şi automat accesul la banii din partea UEFA. Mai mult, va avea parte şi de venituri substanţiale de pe urma “dublei” cu Manchester City din play-off-ul Champions League. Astfel, patronul Stelei, Gigi Becali, şi-a permis să facă oferte de nerefuzat rivalilor din Liga I pentru a-şi întări echipa. Prima ţintă a fost Florin Tănase, iar luni seară mutarea a fost confirmată, deşi au existat rivali ca Dinamo Zagreb pentru semnătura sa. “M-a cam transpirat la negocieri, dar am bătut palma. Am dat 1,5 milioane de euro plus TVA către Viitorul şi lui un salariu de 10.000 de euro lunar, iar din anul trei leafa îi va creşte la 13.000 pentru ca în ultimul an din cei cinci de contract să aibă 15.000”, a explicat Becali la Digi Sport. În cazul unui transfer în străinătate, clubul lui Hagi va încasa şi 30% de pe urma tranzacţiei. Conform unor surse, prin acest transfer, patronul Stelei încearcă să îl recompenseze pe Hagi pentru ajutorul dat pe vremea când era închis la penitenciarul de la Poarta Albă. 

Gigi a negociat «la sânge»

Oricum, Becali speră să obţină 20 de milioane de euro de pe urma lui Tănase, iar orice club care-l doreşte mai devreme faţă de cele cinci sezoane ale contractului va trebui să achite o clauză record de 30 de milioane. Pe lângă Tănase, roş-albaştrii i-au luat şi pe campionii de la Astra, Boldrin şi William de Amorim. Părţile s-au înţeles pentru un milion de euro, câte 500.000 pentru fiecare dintre mijlocaşi, după ce bucureştenii ofereau 900.000, iar giurgiuvenii cereau 1,1 milioane. Dacă Tănase a început de ieri antrenamentele sub comanda lui Reghecampf şi poate fi văzut la lucru cu FC Botoşani, sud-americanii urmează să intre şi ei zilele acestea în programul de pregătire al Stelei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net