A fost circ, ca la orice Poli – UTA

Ultima actualizare:

    Turul barajului de promovare s-a lăsat cu ceartă şi îmbrânceli  între antrenorii celor două echipe
Turul barajului de promovare s-a lăsat cu ceartă şi îmbrânceli între antrenorii celor două echipe

Între Timişoara şi Arad a fost tot timpul o rivalitate aprigă la fotbal, dar problemele financiare au făcut ca cele două oraşe să nu se mai întâlnească în ultimul timp la acest nivel. Soarta le-a pus însă din nou faţă în faţă şi spiritele s-au încins până la cota de fierbere.

ACS Poli a jucat cu 13.000 de fani în tribune prima manşă a ultimei şanse de rămânere în Liga 1.

UTA are însă o ocazie imensă de promovare şi şi-a vândut pielea cât a putut de greu. Timişorenii au marcat de două ori în prima repriză, prin Henrique şi Cânu, dar Strătilă a redus din diferenţă şi s-a încheiat 2-1. Rezultatul l-a nemulţumit pe antrenorul gazdelor, care spera la un scor de neprezentare.

A pus totul în cârca arbitrului, dar a găsit motiv de dispută şi cu Laurenţiu Roşu, antrenorul celor de la UTA, cu care a fost la un pas de bătaie.

”Găman ne-a făcut praf. Cei de la UTA meritau patru jucători eliminați. Trebuia să avem 7-0 la pauză, dar am ratat enorm. O să vedeți câte o să le dăm la retur”, a spus Ionuţ Popa. Replica lui Roşu nu s-a lăsat aşteptată şi a venit ca o ameninţare: „Vor vedea pe teren la Şiria”.

image
image
image
image
image
image
messi
Zhao Xintong jucător snooker FOTO Getty Images
cub simona halep animat gif
paolo maldini jpeg
Novak Djokovic, Getty Images jpg
halep jpg