A început curățenia la FCSB! Oficialii campioanei au renunțat la patru jucători


    Brazilianul a plecat la Kayseri cu lacrimi în ochi, dar nu de regret, ci de bucurie că a încheiat cea mai urâtă perioadă din viaţa lui. Nu e primul care face astaFoto Click!
Brazilianul a plecat la Kayseri cu lacrimi în ochi, dar nu de regret, ci de bucurie că a încheiat cea mai urâtă perioadă din viaţa lui. Nu e primul care face astaFoto Click!

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB , nu concepe ca sezonul acesta să nu câștige titlul. Deși se luptă la campionat cu CFR Cluj – liderul la zi al clasamentului - și CS U Craiova, latifundiarul din Pipera afirmă că n-are emoții și e pus e fapte mari în această perioadă de mercato. Până să aducă jucători, el a renunțat la patru fotbaliști.

2018 a început furtunos pentru cei de la FCSB. Nici nu au reluat pregătirile, că deja vicecampionii fac ajustări în lot.

Tehnicianul Nicolae Dică i-a rezentat patronului Gigi Becali o listă cu jucătorii pe care nu se mai abzează în acest retur, iar omul cu banii a acționat. Astfel, într-o singură zi, nu mai puțin de patru jucători au plecat de la echipă. Vlad Achim a fost împrumutat la Botoşani, Daniel Benzar şi Marian Pleaşcă vor juca la Voluntari până la finalul sezonului 2017-2018, iar William De Amorim a fos cedat pentru șase luni în Turcia, la Kayserispor.

Acolo, de Amorim va fi antrenat de cel cu care a lucrat I la Astra, Marius Șumudică, și-I va avea coechipieri pe Silviu Lung Jr, Cristian Săpunaru şi Fernando Boldrin, oameni cu care a împărțit vestiarul la giurgiuveni.

Fără cei patru, echipa vicecampioană se reunește azi în vederea începerii pregătirilor. Tot azi, fotbaliștii de la FCSB au programată vizita medical, dar și plecarea în primul stagiu de pregătire al iernii, în Turcia. Dică și compania vor sta în Antalya până  la 18 ianuarie, apoi , după 2 zile libere, echipa va merge în al doilea cantonament, de această dată în Spania. Până acum a fost perfectat un singur meci amical, cu Olimpik Donețk, în Antalya.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg