A înnebunit Moţi! Gestul şocant al fotbalistului FOTO

Ultima actualizare:

    Moţi a fost titular  şi în Liga Campionilor  la Ludogoreţ
Moţi a fost titular şi în Liga Campionilor la Ludogoreţ

Cosmin Moţi, eroul care a calificat-o pe Ludogoreţ în Liga Campionilor în dauna Stelei, i-a şocat din nou pe bulgari. De această dată, fostul dinamovist a fost „omul negru” pentru echipa sa.

În lupta pentru păstrarea titlului, Ludogoreţ a pierdut un meci extrem de important (0-1 în deplasare cu Litex), rezultat provocat şi de eliminarea prematură a lui Moţi. La finalul primei reprize, românul a reuşit performanţa să ia două „galbene” în câteva minute (34-37), primul pentru proteste şi al doilea pentru lovirea mingii după fluierul arbitrului.

Moţi n-a ieşit însă cu fruntea sus de pe teren, preferând să răspundă golăneşte provocărilor venite din tribune. În drum spre vestiare, jucătorul lui Ludogoreţ a făcut un adevărat circ. Mai întâi le-a arătat fanilor semne obscene cu degetele mijlocii de la ambele mâini, după care a şutat cu sete în sticlele de apă care i-au ieşit în cale.

Moţi s-a luat la harţă şi cu poliţiştii care au încercat să-l liniştească, apoi a încercat să revină pe banca de rezerve a celor de la Ludogoreţ. Bineînţeles, acest lucru nu e permis unui jucător eliminat. Ţinând cont de comportamentul său total lipsit de control, românul s-ar putea trezi cu o suspendare drastică din partea federaţiei bulgare.


    Românul şi-a ieşit  din fire când  a fost eliminat
Românul şi-a ieşit din fire când a fost eliminat

Şi Chivu a făcut la fel

Românul şi-a ieşit  din fire când  a fost eliminat
Românul şi-a ieşit din fire când a fost eliminat

Cu degetele mijlocii în aer, Cosmin Moţi l-a copiat perfect pe Cristi Chivu, protagonistul unui episod similar în 2010, în tricoul lui Inter. Scena s-a petrecut la finala Cupei Italiei, Chivu răspunzându-le astfel fanilor lui AS Roma, fosta sa echipă, care l-au provocat pe întreaga durată a partidei. „Mai bine mureai în ianuarie!”, ar fi strigat atunci suporterii Romei, aluzie la grava accidentare la cap suferită de Cristi Chivu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net