Adrian Mititelu: «La 29 sigilăm Federaţia!»

Ultima actualizare:

    Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Tribunalul Bucureşti a judecat ieri procesul în care Universitatea Craiova a vrut constatarea faptului că Mircea Sandu a fost ales ilegal în funcţia de preşedinte al FRF. La cererea Federaţiei, luarea unei decizii finale s-a amânat până la 29 noiembrie, când Adrian Mititelu aşteaptă marea victorie.

Practic, fostul patron al oltenilor este foarte aproape să demonstreze că Mircea Sandu, cu concursul mai multor patroni din fotbalul românesc, au înfiinţat ilegal noi cluburi de fotbal, falimentând vechile societăţi pentru ştergerea datoriilor. În acest caz, noile entităţi nu aveau voie să voteze în Adunările Generale în care Craiova a fost exlusă.

„Procesul a decurs net în favoarea Craiovei, iar la 29 noiembrie vom sigila FRF-ul. Suntem aproape de o mare victorie. Mircea Sandu nu este preşedintele Federaţiei, a fost ales fraudulos.Îşi va da demisia la două minute după decizie. Această manevră a fost făcută pentru a se crea alte entităţi sportive şi să nu se mai plătească datoriile celor vechi. Cluburile originale au fost trase pe dreapta, iar în locul lor au apărut unele ilegale. În acte figurau maximum 20-30 de cluburi, dar funcţionau foarte multe. Sandu Mircea a adus un prejudiciu de 20-30 de milioane de euro prin ceea ce a făcut", a declarat Adrian Mititelu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net