Adrian Mititelu va fi eliberat din ├«nchisoare. Decizia Cur╚Ťii de Apel e definitiv─â

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare, conform unei hotărâri definitive a Curţii de Apel din Craiova, pronunţată miercuri. Patronul FCU Craiova ispășea o pedeapsă cu închisoarea de trei ani, din 5 noiembrie 2020.

adrian mititelu jpeg
Adrian Mititelu ├«╚Öi va relua func╚Ťia de pre╚Öedinte la FCU Craiova

ÔÇťSolutia pe scurt: ├Än temeiul art.4251 alin.7 pct.1 lit.b C.p.p., raportat la art.460 alin.2 C.p.p., respinge ca nefondat─â contesta┼úia declarat─â de Parchetul de pe l├óng─â ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie ÔÇô Direc┼úia Na┼úional─â Anticorup┼úie -Serviciul Teritorial Craiova ├«mpotriva ├«ncheierii din 20 iunie 2022, pronun┼úat─â de Tribunalul Dolj ├«n dosarul nr.3845/63/2022, ├«ncheiere prin care s-a dispus suspendarea execut─ârii sentin┼úei penale nr.82/13.02.2019 a Tribunalului Dolj, definitiv─â prin decizia penal─â nr.1364/05.11.2020 a Cur┼úii de Apel Craiova, fiind emis de c─âtre Tribunalul Dolj mandatul de executare a pedepsei ├«nchisorii nr.97/2019 din 05.11.2020, privind pe Mititelu Adrian- Marin. Cheltuielile judiciare avansate de c─âtre stat r─âm├ón ├«n sarcina acestuia, conform art.275 alin.3 C.p.p. Definitiv─â. Pronun┼úat─â ├«n ┼čedin┼úa public─â din 06 iulie 2022ÔÇŁ, este hot─âr├órea Cur┼úii de Apel.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, patronul U Craiova 1948, la trei ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011.

Adrian Mititelu jr: ÔÇŁ├Äl a╚Ötept─âm la treab─âÔÇŁ 

La 26 mai 2022, fiul lui Adrian Mititelu,┬áAdrian Mititelu Jr., anun┼úa eliberarea iminent─â din ├«nchisoare a tat─âlui s─âu. Curtea Constitu┼úional─â a Rom├óniei a admis excep┼úia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 155 alin. 1 Cod Penal, excep┼úie invocat─â de Adrian Mititelu ├«n data de 20.05.2020 ├«n dosarul in care a fost condamnat total nelegal la pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pe care o executa ├«n prezent, a precizat atunci Mititelu Jr. Totul a durat ├«ns─â mai mult dec├ót se a╚Ötepta fiul omului de afaceri. Cert e c─â acum visul lui s-a ├«mplinit, astfel ├«nc├ót Adrian Mititelu Junior a putut reac╚Ťiona pe Facebook scurt ╚Öi la obiect:┬áÔÇťELIBERAT!!!!!ÔÇŁ.┬á

ÔÇŁE o zi minunat─â de var─â. Ne bucur─âm. ├Äl a╚Ötept─âm la treab─â.┬áTrebuie men╚Ťionat c─â nu e o eliberare condi╚Ťionat─â. A cerut revizuirea condamn─ârii nelegale. I s-a suspendat executarea pedepsei. Cu siguran╚Ť─â c─â se va ├«ndrepta ├«mpotriva statului pentru perioada de deten╚Ťie. ├Äl a╚Ötept─âm s─â vin─â la treab─â. Avem mult de munc─â.┬áPreg─âtim dou─â transferuri, doi juc─âtori impresionan╚Ťi. E greu s─â le ob╚Ťinem semn─âturile, dar ├«ncerc─âm. Vrem un funda╚Ö central ╚Öi un atacantÔÇŁ, a spus Adrian Mititelu jr. pentru┬ágsp.ro.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
CSU Craiova, Sportpictures jpg
catalin chirila jpg
Ana Bogdan, Facebook jpg
Rapid, Sportpictures jpg
FCSB, Sportpictures jpg
Marius Croitoru, suspendat (Sportpictures) jpg