Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare! Decizia e definitivă

Ultima actualizare:

    Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat, joi, pe Adrian Mititelu, la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011.

“În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie. În baza art 66 alin 1 lit a şi b C.pen interzice inculpatului dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, cu titlu de pedeapsa complementară, pe o durată de 3 ani, ce se va executa conform art 68 alin 1 lit c) C.pen. În baza art 65 C.pen interzice inculpatului exercitarea aceloraşi drepturi cu titlu de pedeapsă accesorie. În baza art 12 din Legea 241/2005 interzice inculpatului dreptul de a fi fondator, administrator, director sau reprezentant legal la societăţiile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi în baza art 13 din Legea 241/2005 comunica Oficiului Naţional al Registrului Comerţului o copie a dispozitivului hotărârii judecătoreşti definitive”, se arată în decizia Curţii de Apel.

La Digi Sport, Adrian Mititelu a declarat că va ataca decizia prin “căile extraordinare”, el precizând că merge la închisoare nevinovat. “Deşi mi s-a furat o echipă întreagă, deşi mi-au luat jucătorii, tot eu am ajuns să merg să fac puşcărie. Este o condamnare făcută de mafia din justiţie. Am făcut tot felul de plângeri şi reclamaţii împotriva unor magistraţi caree ne-au încălcat drepturile. Acum e o execuţie ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova şi nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toţi cei 39 de jucători au fost luaţi prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer. Sunt condamnat pentru un jucător care a ajuns la Steaua în postură de liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Sandu şi Dragomir au fost achitaţi pentru cei 39 de jucători. O să o atac în căile extraordinare, o să merg mai departe. Este o mare nedreptate şi mă duc şi fac puşcărie nevinovat. Timpul va demonstra că fac închisoare nevonovat”, a afirmat Mititelu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net