Alexandru Maxim, dorit de Tottenham

Ultima actualizare:

"Internaţionalul român a impresionat în Bundesliga în acest sezon, după ce a venit în vară de la Pandurii Târgu Jiu, marcând şapte goluri şi oferind nouă pase de gol în 25 de meciuri în campionatul german. Forma bună arătată l-a adus în atenţia grupărilor Liverpool şi AC Milan, înaintea perioadei de transferuri din ianuarie, dar o mutare nu s-a materializat. El ar putea pleca de la Stuttgart după numai un sezon, iar Tottenham s-a alăturat cursei pentru a-i obţine semnătura. Spurs intenţionează să efectueze schimbări în echipă pentru sezonul viitor, după o campanie de transferuri dezamăgitoare vara trecută, majoritatea noilor veniţi, pe bani mulţi, nereuşind să impresioneze", a scris sursa citată.

Potrivit unei persoane din interiorul grupării, Erik Lamela, Nacer Chadli şi Roberto Soldado ar putea părăsi White Hart Lane, iar clubul îl consideră pe Maxim un mijlocaş ofensiv cu mult potenţial.

"Cea mai bună poziţie a jucătorului în vârstă de 23 de ani este în spatele atacantului central şi Maxim ar urma să concureze cu Christian Eriksen pentru un loc de titular", a adăugat footballdirectnews.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net