Alin Rus, fost jucător la Gloria Bistriţa şi Pandurii, taximetrist în Anglia

"Speranţele sale de a semna cu Yeovil Town au fost risipite, atunci când DVD-ul cu performanţele sale nu i-au impresionat pe antrenorii echipei. S-a resemnat şi a rămas la taximetrie, însă şeful său a auzit că are o carieră de 12 ani ca fotbalist în România, astfel că l-a trimis la echipa Gillingham Town", menţionează sursa citată.

Alin Valer Rus, al cărui nume în articol este scris Alim, are 36 de ani, locuieşte la Yeovil şi a jucat peste 250 de meciuri în campionatul României, împotriva unor mari fotbalişti români.

"Am debutat la Gillingham Town în noiembrie, nu e acelaşi standard dacă sunt fericit că joc din nou. Gillingham este o echipă bună, cu oameni buni. Mi-a plăcut foarte mult. Voiam să joc la Yeovil dar acolo se schimba antrenorul, poate de asta nu am ajuns. Am jucat contra lui Mutu, Gică Popescu sau Ionuţ Lupescu. Toţi au fost jucători buni, dar şi Gillingham are jucători buni, iar managerul este un băiat de treabă", a spus Alin Rus.

Autorul articolului notează că Alin a jucat 12 ani în Liga I la Gloria Bistriţa şi Pandurii, unde era plătit cu aproximativ 5.000 de euro pe lună. El vrea ca după ce va câştiga destui bani din taximetrie, să-şi aducă soţia şi cei doi copii în Anglia. Alin Rus consideră că Liga I poate fi comparată cu a doua divizie din Anglia.

Managerul Gillingham Town, Adrian Foster, spune că Alin Rus este un jucător de clasă. "Yeovil Town s-a uitat pe DVD la Alin, dar probabil au crezut că este puţin cam bătrân pentru ei. Sunt bucuroşi să-l avem aici. Este un jucător deosebit. Soţia mea lucrează la compania de taximetre, mi-a spus de situaţia lui Alin, aşa că l-am chemat să-l vedem. Era clar că a jucat la un nivel mai înalt. Nu vorbeşte prea bine engleza, dar vine alături de prietenul lui din România, Sebastian, care îi transmite instrucţiunile mele. Nu avem mulţi jucători străini în această ligă, aşa că e bine că avem pe cineva diferit", a spus Foster.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
image png
marian godina sotie georgiana 8 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
mychelle johnson jpg
mihai leu
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg