Alina Borcea, îmbrăcată sexy la externarea dinamovistului!


    Cristi Borcea (42 de ani) a părăsit ieri secţia de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală
Cristi Borcea (42 de ani) a părăsit ieri secţia de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală

După ce a suferit un by-pass pe o arteră coronară blocată, medicii i-a impus lui Cristi Borcea mai multe restricţii pe care va trebui să le respecte permanent. El a părăsit ieri spitalul de mână cu soţia sa, Alina, cea care a stat mereu alături de el în perioada de spitalizare.

Cristi Borcea (42 de ani) a părăsit ieri secţia de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Capitală. Conferinţa de presă susţinută chiar în spital a dezvăluit un om slăbit, cu o voce tremurândă, şi cu-n bandaj larg ce-i acoperea zona pieptului.

"Mă simt foarte bine, mulţumesc că am avut şansa să fiu operat de medicul Şerban Brădişteanu. Acum voi fi mult mai atent cu viaţa mea. Recomand conducătorilor, antrenorilor, unde stresul este foarte mare, să meargă să-şi facă o dată pe an un control amănunţit", au fost primele cuvinte ale lui Borcea.

"Am avut şansa să fiu salvat a doua oară, aveam aceeaşi boală ca şi fotbalistul din Anglia", a spus acesta referindu-se la Fabrice Muamba, cel care a suferit un infarct pe teren la meciul Bolton-Tottenham.

Borcea a părăsit spitalul având încă pe piept bandajul protector al operaţiei

simeon stalpnicul png

Sâmbătă e ziua Alinei

Şerban Brădişteanu i-a transmis lui Borcea că poate merge acasă dar va trebui să respecte indicaţiile sale. Până duminică nu va avea voie să părăsească domiciliul.

Şeful "câinilor" a dorit să fie alături de familie, mai ales că sâmbătă soţia sa, Alina, însărcinată în luna a şaptea, va împlini 28 de ani.

Azi se dă verdictul în «Dosarul Transferurilor»

Instanţa va anunţa azi decizia în cazul celor opt personaje implicate în cel mai mare dosar de corupţie din fotbalul românesc, printre cei cercetaţi fiind şi Cristi Borcea.

Dacă va fi găsit vinovat, acţionarul dinamovist ar putea fi condamnat, cu executare în regim de detenţie, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cristi Borcea ar putea primi condamnare cu executare către jumătatea maximă a pedepsei pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave (între 10 şi 20 de ani), evaziune fiscală (între 5 şi 15 ani) şi spălare de bani (între 3 şi 12 ani). În acelaşi dosar e cercetat şi fostul impresar Giovani Becali, care ar putea primi aceeaşi pedeapsă ca Borcea, cu excepţia că procurorii au cerut încadrarea doar la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave (între 10 şi 20 de ani) şi evaziune fiscală (între 5 şi 15 ani). De asemenea, azi va afla şi naşul lui Borcea, Gigi Becali, verdictul în "Cazul Valiza", dosar în care riscă patru ani de închisoare.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg