Ambulanța care l-a transportat pe Ekeng, sigilată de procurori

Ultima actualizare:

    Ambulanța care l-a transportat pe Ekeng a fost pusă sub sigiliu pentru cercetări
Ambulanța care l-a transportat pe Ekeng a fost pusă sub sigiliu pentru cercetări

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri au început o anchetă prin care se va cerceta cazul decesului fotbalistului Patrick Ekeng, de la echipa Dinamo. Aceștia au pus sigiliu pe ambulanța care l-a transportat de urgență la spital.

Potrivit Agerpres.ro, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au întocmit un dosar penal pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs moartea lui Ekeng.

"Cu ocazia deplasării la fața locului, lucrătorii din cadrul Serviciului Omoruri au ridicat documentele medicale întocmite la spital, precum și unele documente legate de organizarea evenimentului sportiv. Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, au fost solicitate documente relevante în cauză de la factorii implicați în desfășurarea meciului de fotbal pe parcursul căruia s-a produs incidentul", se relatează în comunicatul Parchetului.

De asemenea, se va efectua și o autopsie medico-legală pentru stabilirea cauzei exacte a decesului jucătorului, care va avea loc la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici".

"Au fost atașate la dosarul cauzei înregistrări video ale incidentului. De asemenea, au fost solicitate și alte înregistrări ale unor camere de supraveghere instalate în zona incidentului. Au fost examinate criminalistic cele trei ambulanțe (aparținând unui serviciu privat) prezente la locul desfășurării meciului de fotbal, iar cea care l-a transportat pe jucătorul de fotbal la spital a fost sigilată, în vederea efectuării unor verificări suplimentare", s-a mai adăugat în comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net