Ana, talismanul lui Pârvulescu

Ultima actualizare:

    Sunt împreună de la  finalul anului trecut
Sunt împreună de la finalul anului trecut

Paul Pârvulescu trăieşte un vis continuu de la transferul la Steaua. Duminică seară, el a debutat ca jucător al bucureştenilor pe stadionul „Ghencea" cum nu se putea mai bine: marcând golul victoriei în meciul câştigat cu 2-1 în faţa Astrei.

Iar reuşita sa a fost una fantastică, golul fiind copia fidelă a istoricului punct marcat de Hagi în meciul cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Motivul pentru care aceste reuşite personale s-au legat atât de bine nu este pentru că planetele s-au aliniat într-o ordine anume pentru jucător, ci datorită vieţii sale personale.

Practic, „de vină" pentru liniştea cu care joacă Pârvulescu meci de meci este iubita sa Ana Gheorghe, sora cântăreţei Elena Gheorghe, cu care este împreună de circa 4 luni. Ei s-au cuplat prin intermediul fratelui Anei, care juca şi el la Mediaş cu Pârvulescu.

În vârstă de 26 de ani, Ana este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice. Datorită acestei diplome, iubita lui Pârvulescu lucrează ca PR la un hotel important din Piteşti, de unde face naveta zilnic la Bucureşti pentru a fi alături de jucător şi la bine şi la rău.

Provenită dintr-o familie de preoţi, Ana merge în fiecare duminică la biserică şi se roagă pentru reuşitele iubitului ei. La rândul său, acesta este un om extrem de credincios, astfel că nu a avut nici un fel de probleme în a se integra în familie.

Cum lucrurile merg perfect între ei, jucătorul intenţionează s-o ceară pe Ana de nevastă în acest an.

«Suntem extratereştri!»

La finalul meciului câştigat cu 2-1 în faţa Astrei, Gigi Becali era în al nouălea cer de fericire. A urcat din nou pe maşină, a salutat fanii, şi-a trimis bezele cu ei.

„Am fost extratereştri. Adversarul nu a avut decât un şut pe poartă, noi am avut trei bare, ne-am distrat cu ei, ne-am jucat ca şoarecele cu pisica. Dacă era 7-1 nu spunea nimeni nimic. Echipa asta este pofta ce-am poftit. Totuşi nu mai vreau să am bare, ci să mai înscriem un gol ca să stau liniştit. Să mă uit ca la spectacol. Cred că nu am mai jucat aşa frumos de 2-3 ani. Am jucat combinativ. Cu siguranţă şi stadionul a avut un rol important. Golul lui Pârvulescu se apropie de reuşita lui Hagi din meciul cu Colombia. Totuşi, cred că Hagi a marcat de la o distanţă mai mare", a spus Becali.

El crede că Steaua va ajunge pe primul loc al Ligii I înainte de Paşte: „Mai devreme de Paşte vom fi pe locul întâi. Dacă se împiedică Dinamo şi Rapid etapa viitoare, venim pe locul doi. Acum suntem la mâna noastră. CFR Cluj dacă mai face un egal, suntem iarăşi la mâna noastră".

image
image
image
image
image
image
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dani Alves (EPA) jpg
generatia de aur nationala romaniei
Simona Halep (EPA) jpg
Echipa nationala de tenis de masa a Romaniei (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
csm constanta sepsi baschet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net