Anonimul Fonseca, atac sinucigaş la Lucescu


    Mircea Lucescu a semnat pe doi ani cu Zenit
Mircea Lucescu a semnat pe doi ani cu Zenit

Paulo Fonseca (43 de ani) şi-a început munca la Şahtior Doneţk cum nu se poate mai prost. La prezentarea oficială, tehnicianul trecut pe la FC Porto şi Braga a îndrăznit să pună la îndoială felul în care Mircea Lucescu şi-a făcut treaba la cârma „minerilor” timp de 12 ani.

„Domnule Fonseca, Mircea Lucescu a spus în urmă cu un an că pierderea titlului în Ucraina după cinci succese consecutive a fost cauzată de faptul că echipa nu a evoluat acasă, la Doneţk, ci prin alte oraşe. Va fi aceasta o problemă şi pentru dumneavoastră?”, a fost una dintre întrebările la care lusitanul a trebuit să răspundă. 

Noul antrenor al echipei Şahtior a avut câteva declaraţii lipsite de diplomaţie la adresa tehnicianul român
Noul antrenor al echipei Şahtior a avut câteva declaraţii lipsite de diplomaţie la adresa tehnicianul român

„Nu mă cunoaşteţi bine. Eu nu voi căuta niciodată scuze. Dacă echipa pierde, iau asupra mea întreaga responsabilitate. Când am semnat cu Şahtior, cunoşteam situaţia clubului”, a răspuns Fonseca, trimiţând fără să vrea o „săgeată” spre antrenorul care i-a adus lui Şahtior nu mai puţin de 22 de trofee. Probabil că Mircea Lucescu nu-i va oferi vreo replică lui Fonseca şi-l va lăsa pe portughez să-şi arate calităţile prin rezultate. În acest timp, „Il Luce” se ocupă de noua sa echipă, Zenit Sank Petersburg, ieri având loc prezentarea antrenorului român la multipla campioană a Rusiei. „Cred că Zenit este printre cele mai bune echipe din Europa. Sunt la un club foarte puternic, cu ambiţii mari şi dorinţa de a scrie istorie. Eu nu am venit aici pentru un an sau doi. Înainte de toate vreau să văd ce putem reuşi, apoi să  încercăm să obţinem cele mai bune rezultate posibile”, a declarat tehnicianul român în vârstă de 70 de ani.

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
calarasi transport agabaritic in judetul calarasi foto arhiva drdp constanta
O femeie din Texas a fost găsită de familie la aproape 51 de ani după ce a fost răpită de bona sa. Foto: Captură video YouTube
image
image
image
image
Emma Raducanu, EPA jpg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg