Antrenorul FCSB-ului e mulțumit că Florin Tănase a rămas la echipă

Antrenor al echipei FCSB, Anton Petrea a declarat că se bucură că Florin Tănase a rămas la gruparea bucureşteană. Acesta speră că jucătorul va avea “mai multe reuşite” în acest an. Pe de altă parte, „principalul” s-a arătat mulțumit de modul în care echipa lui s-a pregătit în ultima săptămână.

Toni Petrea a revenit pe banca tehnică a FCSB toamna trecută (Foto: sportpictures.eu)
Toni Petrea a revenit pe banca tehnică a FCSB toamna trecută (Foto: sportpictures.eu)

Într-o intervenție la FCSB TV, tehnicianul a declarat: “M-am obişnuit cu discuţiile astea vizavi de Tănase. E important, e căpitanul echipei, liderul, golgheterul şi faptul că nu a plecat pe mine mă bucură. Cred că şi el e mulţumit până la urmă că e aici, că ajută echipa în continuare, chiar dacă nu s-a realizat niciun transfer până acum din tot ce s-a vorbit. Prin Emirate, prin Europa... Cred că a fost plimbat prin toată Europa şi prin Orientul Mijlociu. E liniştit, e ok. Se pregăteşte foarte bine şi aşa o va face în continuare. Sper să aibă şi mai multe reuşite anul ăsta, să ajute echipa cât mai mult”, a spus Petrea, care consideră, înainte de reluarea Ligii 1, că FCSB are un lot echilibrat. “Avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul 11. Nu-mi doresc decât să avem jucătorii sănătoşi, să se poată pregăti foarte bine şi să joace foarte bine”, a adăugat tehnicianul.

Toni Petrea se gândește la meciul cu CFR din 23 ianuarie

Cum FCSB se află pe locul 2, Petrea a declarat pentru FCSB TV că formaţia sa trebuie să obţină totul la fiecare joc, începând cu cel cu liderul CFR Cluj, deoarece are de recuperat un deficit de puncte: “Importanţa jocului cu CFR pentru mine este foarte mare, însă toţi jucătorii trebuie să realizeze că nu doar un singur joc contează. Nu înseamnă că dacă vom reuşi să câștigăm gata, lucrurile s-au rezolvat! Trebuie să scoatem maximum de la fiecare joc. Şi începând cu primul joc, cu CFR, trebuie să câştigăm. Deşi cei de la CFR au făcut ceva transferuri acum, nu cred că vor intra imediat în prima echipă, vor fi introduşi pe parcurs. Cel puţin la primul meci cu noi mă aştept ca echipa pe care o vor alinia să fie cea care a jucat şi în tur. Ceea ce transmit echipei este că trebuie să ne luptăm până la final, până la finalul meciului. Nu vom renunţa la principiile noastre de pregătire pentru perioada următoare pentru ca jucătorii să se poată exprima cât mai bine până la finalul partidelor. Avem de recuperat un deficit de puncte şi ca să realizăm asta trebuie să fim bine pregătiţi, să fim concentraţi la fiecare joc şi am început deja să discut acest lucru cu jucătorii”, a spus Petrea.

Tehnicianul a subliniat că jucătorii săi au reacţionat destul de bine la antrenamente: “Cred că în perioada de vacanţă unii dintre ei n-au prea făcut multe lucruri din ceea ce le-am dat. Au venit nu foarte pregătiţi. N-am avut probleme majore. Cred că doi, trei jucători au venit cu un kilogram – două în plus. E foarte importantă greutatea jucătorului, să rămână în condiţiile optime. Au răspuns până acum la antrenamente destul de bine. Am încercat să facem antrenamente şi plăcute, şi utile. Timpul e destul de scurt până la începerea meciurilor oficiale. Am comprimat pregătirea ca să acoperim toate aspectele”, a explicat tehnicianul.

FCSB va întâlni pe CFR Cluj, în 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe Arena Națională, într-un meci contând pentru a 22-a etapă a Ligii 1 Casa Pariurilor. Clujenii ocupă primul loc în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 2, cu 47 de puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net