Apoel Nicosia a eliminat pe OL din Liga Campionilor: "E un vis, un moment istoric"

image
APOEL Nicosia are un buget de doar 4 milioane de euro

Antrenorul Ivan Jovanovici consideră drept istorică accederea echipei Apoel Nicosia în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în urma eliminării formaţiei Olympique Lyon.

"Este un moment istoric pentru clubul nostru şi fotbalul cipriot. Este fantastic, este un vis pe care nu credeam să-l îndeplinim la început. Dar, cu jucători extraordinari, care au crezut în şansele lor, cu ambianţa excepţională, totul s-a realizat. Am fost foarte puternici din punct de vedere mental şi chiar la loviturile de departajare, ei au decis singuri cine să execute", a spus Jovanovici.

Pentru Remi Garde, tehnicianul formaţiei Olympique Lyon, eliminarea a reprezentat o mare dezamăgire. "Am jucat contra unei echipe bune, chiar dacă nimeni nu ştia multe despre Apoel. Este foarte greu să ieşi învins de pe teren. Acum trebuie să ne gândim la campionat", a spus Garde.

Formaţia cipriotă Apoel Nicosia a reuşit o calificare istorică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, la loviturile de departajare, scor 4-3, echipa franceză Olympique Lyon, miercuri, în optimile competiţiei. Marţi, Apoel Nicosia a câştigat, gol Manduca (minutul 9), meciul cu francezii, egalând astfel situaţia la general, după ce Lyon se impusese în tur.

La loviturile de departajare pentru Apoel au marcat Ailton, Nuno Morais, Alexandrou şi Trickovski.

Pentru Olympique Lyon au înscris Kallstrom, Lopes, Gomis, iar Lacazette şi Bastos au ratat.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
podsiret Sursaarmataromana jpg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali