Arbitru FIFA Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat

Ultima actualizare:

Cel mai bun arbitru român de fotbal al momentului, arădeanul Ovidiu Hațegan, a suferit un infarct duminică. El a fost operat și se află în afara oricărui pericol, însă nu se știe când va putea reveni pe teren.

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Conform gsp.ro, arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan ar fi suferit un infarct şi a fost operat, duminică, la Timişoara, pentru implantarea unui stent. Citând un apropiat al arbitrului, site-ul specialarad.ro a scris, de asemenea, despre faptul că Haţegan a ajuns la un spital din Timişoara cu probleme cardiace, implantându-i-se un stent.

Centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct. Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Potrivit sursei citate, arbitrul se simte bine după operaţie, dar va rămâne internat pentru monitorizare.

În timpul antrenamentului a simţit o durere în piept. Cum este medic de profesie, şi-a dat seama de simptome şi a urcat în maşină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timişoara, şi în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului pentru specialarad.ro.

Era favorit să fie selecționat pentru Cupa Mondială

Ovidiu Haţegan este cel mai bine cotat arbitru român la FIFA. El a condus în carieră 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor. Face parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără, alături de un alt român, Istvan Kovacs, printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar. Oficialul a revenit recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri în campionat, el fiind unul dintre arbitrii cel mai des invitați pentru a arbitra în acea zonă.

În vara trecută, Ovidiu Hațegan a condus mai multe meciuri la turneul final al Euro 2020.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net