Arlauskis a semnat cu Espanyol şi va debuta cu Real Madrid

29 ianuarie 2016
article img
Arlauskis are şansa să-şi relanseze cariera sub comanda lui Gâlcă, protectorul său din perioada SteauaFoto Click!

Giedrius Arlauskis a devenit al treilea portar la Watford după venirea lui Costel Pantilimon şi lituanianul n-a acceptat să nu i-a loc nici pe banca de rezervă, după ce oricum nu jucase niciun meci în faţa titularului Gomes, în acest sezon.

Astfel, fostul stelist a dat curs ofertei fostului său antrenor din Ghencea, Costel Gâlcă, care nu e mulţumit de Pau Lopez, titularul lui Espanyol, şi are nevoie urgentă de un portar. În aceste condiţii, Arlauskis a efectuat ieri vizita medicală obligatorie şi după ce a trecut cu bine şi de testele fizice, a semnat contractul cu Espanyol. Lituanianul va fi împrumutat de Watford până la finalul sezonului, dar spaniolii au şi o clauză de cumpărare definitivă, pentru trei sezoane.

Gâlcă a avut o relaţie excelentă cu Arlauskis la Steaua, antrenorul salvându-l şi folosindu-l în continuare titular pe portar, deşi acesta a fost exclus de Gigi Becali din lot pentru că a refuzat prelungirea contractului. Arlauskis are 28 de ani şi a mai jucat în carieră pentru Šiauliai, în ţara natală, Unirea Urziceni şi Steaua, cu ambele câştigând titlul în România, Rubin Kazan şi Watford.

article img
Arlauskis şi agentul său, Leonid Istrati, în faţa steagului lui EspanyolFoto Click!