Arlauskis a venit în țară pe banii lui s-o salveze pe CFR Cluj în derby-ul cu FCSB

Ultima actualizare:

    Arlauskis a fost salvatorul formației CFR Cluj in derby-ul cu FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Arlauskis a fost salvatorul formației CFR Cluj in derby-ul cu FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Considerată cel mai important meci al campionatului, prin prisma rivalității din ultimii ani, dar și a pozițiilor ocupate în clasament, partida dintre CFR Cluj și FCSB a fost dominată de bucureșteni, dar câștigată de ardeleni cu 1-0, grație autogolului lui Ovidiu Popescu, din minutul 24. Eroul gazdelor a fost portarul lituanian Arlauskis, cel care a fost la un pas să nu poată reveni în țară pentru acest meci.

Telenovela readucerii în țară a lui Arlauskis a fost una de durată la CFR. Plecat acasă, în Lituania, în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, portarul s-a trezit că nu mai are cum să se întoarcă în România. Conducătorii clubului și antrenorul Dan Petrescu numai despre asta au vorbit toată luna mai și, până la un punct, au avut dreptate, căci pregătirea a început cu portarul încă în Lituania. Până la urmă, goal-keeper-ul a trebuit să se descurce singur să revină la Cluj. El a închiriat un avion privat, pe care a plătit 15.000 de euro, adică salariul său pe o lună, și a revenit în țară miercuri, 27 mai. Conform celor de la ”Fanatik”, banii au fost plătiți de jucător din propriul buzunar. Totuși, este de așteptat ca ardelenii să-i deconteze această sumă, mai ales după ce a făcut minuni în poartă duminică, atunci când a salvat cel puțin cinci goluri ca și făcute la șuturile vedetelor Coman, Tănase sau Man. ”Nu a fost cel mai frumos meci, dar, având în vedere situaţia actuală, doar rezultatul contează. Săptămâna care vine voi lua o decizie în privinţa viitorului meu. Acum ne gândim la meciul următor, mergem pas cu pas spre titlu”, a declarat Arlauskis după meci.

El a fost considerat eroul partidei de toată lumea, inclusiv de căpitanul oaspeților, Florin Tănase: ”Am făcut un meci foarte bun, am dominat tot jocul, dar din păcate norocul nu poate fi antrenat. În seara asta un singur jucător a făcut ca cei de la CFR să câştige, Arlauskis, care a avut un meci senzaţional. Ca de obicei când CFR a câştigat titlul Arlauskis a fost cel mai bun”, a spus Tănase la posturile TV care transmit Liga I.

Antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, era foc și pară după meci: ”Sunt foarte nemulţumit de toţi jucătorii şi de mine, cred că nu am pregătit bine acest meci. Dacă nu era Arlauskis, cred că pierdeam cu 5-2 sau 5-3. A fost omul meciului şi pe mine mă îngrijorează acest lucru. Nici nu dorm la noapte, sunt foarte îngrijorat, nu am înţeles nimic din meciul ăsta”, a declarat și ”Bursucul”.

Duckadam, umilit încă o dată

Patronul FCSB, Gigi Becali, a reușit să umilească și ultima legendă a clubului care îi rămăsese alături. Președintele de imagine al grupării, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, a demisionat după ce i s-a tăiat 85% din salariu și a realizat că nu mai este dorit la club. Din păcate, omul de afaceri și-a arătat fața în intervenția de la DigiSport: ”Am încercat economie, dacă nu merge cu economie, renunţ la echipă, ce, vreţi să-mi distrug viaţa pentru fotbal. Lui Helmut i s-a tăiat cel mai mare procent pentru că de el era cel mai puţin nevoie. La cei care putem, tăiem mai mult şi gata! Ce să fac cu personalităţile dacă intru în faliment?”, a declarat Becali.

Gigi Becali a devenit bunic

Pentru prima dată după mult timp, Gigi Becali nu a fost supărat după înfrângerea echipei sale. A văzut doar lucrurile bune, chiar dacă eșecul cu CFR înseamnă compromiterea titlului. Totuși, există o explicație pentru această stare de lucruri: în cursul după-amiezii de duminică, omul de afaceri a devenit pentru prima dată bunic. Fiica sa cea mare, Teodora (24 de ani), a născut o fetiță care va fi botezată Maria. „Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat Becali pentru prosport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net