Astra are probleme. "Cine e pe primul loc şi nu are bani deloc?"


    Antrenorul Astrei  a anunţat că va plăti  din banii lui deplasarea  la Târgu-Mureş
Antrenorul Astrei a anunţat că va plăti din banii lui deplasarea la Târgu-Mureş

Succesul cu Chiajna, 2-0, a consolidat poziţia de lider a „astralilor”. Însă situaţia clubului e disperată: restanţele către unii impresari au dus la amenzi şi se poate ajunge la depunctare, conturile sunt goale şi fotbaliştii, plus Şumudică, ameninţă că vor părăsi echipa.

Patronul Ioan Niculae e închis din aprilie şi treptat problemele financiare au acaparat clubul Astra. Datoriile au crescut de la o zi la alta şi o firmă de management sportiv a câştigat la comisii dreptul de a-şi recupera comisionul. Cum şefii sunt preocupaţi să rezolve litigiile avute cu diferite firme, salariile angajaţilor, ale fotbaliştilor şi ale staff-ului tehnic au rămas pe ultimul loc. Neplătiţi de patru luni, jucătorii şi antrenorii câştigă meciurile pe bandă rulantă, dar nu au „uitat” facă haz de necaz. „Cine e pe primul loc şi nu are bani deloc!”, a fost scandarea preferată în vestiar după succesul cu Chiajna.

„Suntem pe primul loc şi nu simţim nimic din punct de vedere financiar, sunt bani pe care noi i-am adus prin victorii... Dacă nu plătim datoriile în câteva zile, vom fi depunctaţi şi nu cred că pot să-i mai ţin pe băieţi. Dacă ni se vor lua puncte, eu îmi dau demisia!”, a tunat antrenorul Şumudică.

Discursul său a fost preluat şi de căpitanul Constantin Budescu: „O să ne depunem memorii, să devenim liberi de contract, fiindcă suntem neplătiţi de patru luni. Nu se întâmpla aşa ceva, dacă patronul nu era închis!”.

Riscă să fie depunctaţi

Membrii conducerii le-au promis elevilor lui “Şumi” că vor fi aduşi cu banii la zi, însă au primit o nouă lovitură! Ei se bazau pe cei 660.000 de euro din partea UEFA, suma provenind după parcursul din preliminariile Ligii Europa, dar instituţia a oprit virarea până când şefii Astrei nu fac dovada că au scăpat de celelalte restanţe. ”Ne-au spus că banii sunt blocaţi din cauza datoriilor mai vechi. Nu putem să facem acum plata către băieţi, dar sper ca săptămâna aceasta să rezolvăm”, a explicat preşedintele Dani Coman.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png