Astra, sponsorizată de Rapid

Ultima actualizare:

    Adversari pe teren, jucătorii celor două echipe se hidratează cu apa produsă de firma patronului RapiduluiFoto: Mediafax
Adversari pe teren, jucătorii celor două echipe se hidratează cu apa produsă de firma patronului RapiduluiFoto: Mediafax

„Astralii” şi rapidiştii se duelează după - amiază, fiecare având obiective diferite: primii visează la titlu, iar ceilalţi speră să evite retrogradarea. Cert e că la marginea terenului toţi vor bea aceeaşi apă.

Cu siguranţă, Valerii Moraru a câştigat notorietate de când s-a implicat în fotbal, dar mai ales firma sa a cunoscut dezvoltarea. E normal să ofere apa sa, Azuga, jucătorilor rapidişti, dar suporterii au sesizat un conflict de interese: aceeaşi marcă e servită şi de adversarii de la Astra, iar numele companiei tronează pe siteul oficial al trupei lui Ioan Niculae. Chiar dacă e vorba de un contract de sponsorizare, e clar că Moraru caută încontinuu celebritatea. El a încheiat astfel de înţelegeri şi cu Dinamo sau Chiajna, dar încercarea de a sponsoriza Viitorul lui Hagi a picat, „Regele” reclamând că moldoveanul a vrut să-l păcălească. „Îmi spunea să merg la Ligă, să ne bage bani în cont ca să facă el un împrumut la bancă...Cred că e un fariseu şi a încercat şi pe la alte cluburi tot felul de chestii, a avut o tentativă şi pe la echipa lui Hagi, dar el nu a vrut să se alăture lui Moraru”, a povestit mai demult regretatul Nae Manea.

Revine Niculae

Atacantul Daniel Niculae va putea evolua contra Astrei, el suportând până acum o suspendare de două etape după meciul cu Viitorul. „Nu am mai marcat de mult în Liga I şi e greu să promit un anumit număr de goluri, dar le pot promite suporterilor că eu şi colegii mei vom da totul pentru a învinge. Cel mai mult îmi doresc să nu retrogradăm”, a spus Nico.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net