Atac la adresa lui Dumitru Dragomir: «E un păduche pe fundul borcanului!»

"Dacă ar fi să-l judecăm pe acest domn Dragomir am spune să-l iertăm că nu ştie ce vorbeşte. Dar el face nişte acuze grave. Dacă s-au făcut lucruri din astea şi el ştia înseamnă că a baut ceva votcă şi el. El este un personaj mort în fotbalul românesc. Noi am promovat pe merit. Dacă eu sîunt cel profund incorect ar trebui să detalieze", a spus Iftime la Sport total FM.

"Dar când un nebun aruncă o piatră undeva şi ceilalţi se grăbesc.... Eu am zis de atâţia ani că Dragomir nu mai are ce căuta la Ligă, pe vremea când era puternic, nu acum când vorbeşte ca un păduche pe fundul borcanului. Acum nu-l mai ascultă nimeni. Cred că e supărat că nu mai este la Ligă", a mai spus acesta.

"Nu ştiu nimic de drepturile de televizare. Eu cred că Gino ar trebui să obţină măcar banii care au fost până acum. Cel mai important lucru pentru fotbalul românesc sunt aceşti bani. oricum, pentru fotbalul românesc este o lovitură mortală să vină aşa puţin oameni pe stadion. Eu dacă nu aduc cel puţin 4-5 mii de oameni mă retrag", a explicat el.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Alexandru Arșinel și soția lui, Marilena / Foto via Click
Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU EPA-EFE
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg