Au ratat intenţionat două penalty-uri

simeon stalpnicul png

Campioana se află în această perioadă într-un cantonament prelungit în Cipru, unde a disputat şi o serie de partide de verificare. În ultimul a ieşit însă haos!

Astra şi Pogon Szczecin, echipa din Polonia a lui Costel Râpă, au avut miercuri un meci foarte ciudat. Problemele n-au fost însă între jucătorii celor două echipe, ci între cei 22 de fotbalişti şi nişte arbitri de ocazie care au fluierat catastrofal. Atât Astra, cât şi Pogon au primit câte un penalty inexistent, de care au râs chiar şi beneficiarele. Toţi au suspectat că centralul partidei a pariat pe multe goluri înscrise şi au decis să nu-i facă pe plac, ratând loviturile de pedeapsă.

Mai întâi, Săpunaru a pasat portarului, dar arbitrul a ordonat repetarea execuţiei. Şi-a lua responsabilitatea Daniel Niculae, care a tras la distanţă mare de poartă. La fel a făcut şi un polonez, după doar câteva minute. S-a încheiat până la urmă 3-1 pentru Pogon, iar Şumudică, om cu miros fin în ale jocurilor de noroc, i-a taxat dur pe arbitri. „Ce faceţi, bă, jucaţi la pariuri?”, le-a strigat tehnicianul. 

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg