Bărboianu, "uitat" în ambulanţă: "Ce făceam dacă aveam o comoţie? "

simeon stalpnicul png
Ștefan Bărboianu

Ştefan Bărboianu a fost grav accidentat la meciul ASA - Chiajna, fiind suspect de ruptură a ligamentelor genunchiului, dar a fost lăsat 20 de minute în ambulanţă. Fundaşul ilfovenilor îi acuză pe medicii din Târgu Mureş că nu şi-au făcut meseria, el fiind transportat la spital abia după 45 de minute de la încheierea partidei.

"Am stat exact până la sfârşitul meciului, din momentul în care am ieşit de pe teren. Am stat câteva minute în ploaie. Am cerut geaca din vestiar, mi s-a adus o pătură. M-au urcat în salvare, dar era şi acolo destul de frig. Mi s-a spus că protocolul nu permite plecarea de la stadion atunci.

Am spus să mă ducă în vestiar, pentru că aveam frisoane, de la frig. Nu mai simţeam durerea de la genunchi, din cauza frigului. Maseurul mi-a adus o pereche de pantaloni, o geacă şi telefonul, pentru a suna acasă, să-mi liniştesc familia.

Medicul de pe ambulanţă mi-a pus o atelă, a umflat-o cu o pompă, să stea piciorul fix, şi atât. Maseurul s-a certat cu ei, dar i-am spus că nu are rost, dacă aşa prevede protocolul", a declarat Bărboianu la Digi Sport.

"Nu vreau să ajungă mai departe, dar aş vrea să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Trebuie să învăţăm din ce s-a întâmplat. De exemplu, în cazul Ekeng. Ce făceam dacă aveam o comoţie? O să fac RMN şi aflu exact verdictul. A fost destul de umflat şi am fost sfătuit să aştept câteva zile pentru a vedea pe RMN ce s-a întâmplat acolo, la genunchi. Să nu fie încrucişatele, atât mă rog", a mai spus el.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
gigi becali
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Irina Begu, EPA jpg
romania U23 baschet 3x3 jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Rapid, Sportpictures jpg
eugenie bouchard
dawa jpg