Bayern a umilit-o pe Arsenal, iar englezii sunt out din Ligă

Ultima actualizare:

    Robert Lewandowski şi Douglas Costa au alovit decisiv în poarta englezilorFoto: AP
Robert Lewandowski şi Douglas Costa au alovit decisiv în poarta englezilorFoto: AP

Miercuri seara s-a încheiat etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor, cea în care s-au mai calrificat câteva lucruri cu privire la eliminarea sau calificarea mai departe în această competiţie.

Barcelona a câştigat cu 3-0 partida cu BATE Borisov, de pe Camp Nou, şi nu mai pot rata optimile Ligii Campionilor, iar în celălalt, Roma a învins-o pe Leverkusen şi cele două echipe se vor bate până la final pentru al doilea loc calificant.

Apoi, în grupa F, Bayern Munchen a zdrobit-o pe Arsenal, scor 5-1, şi cu nouă puncte merge fără emoţii spre faza următoare. Culmea, tot atâtea puncte are însă şi Olympiakos, grecii câştigând şi meciul cu Zagrebul lui Măţel. Astfel, Arsenal şi Dinamo rămân cu 3 puncte, candidate doar pentru locul 3, de Liga Europa, un adevărat dezastru pentru englezi. Miercuri seara, Zenit Zankt Petersburg s-a calificat şi ea matematic în optimi, după victoria destul de uşoară de la Lyon, iar pentru celălalt loc lupta rămâne deschisă. Valencia are şase puncte, dar a pierdut la Gent, care a făcut şi ea patru, fapt care o face să spere până la final. Nu în ultimul rând, Porto şi Chelsea şi-au cam rezolvat şi ele problemele. Portughezii au 10 puncte şi probabil vor câştiga grupa G, iar englezii lui Mourinho trebuie doar să-şi menţină avansul de două puncte pe care îl are în faţa lui Dinamo Kiev.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net