Bayern încearcă minunea la Madrid

30 aprilie 2018
article img
Nemţii au pierdut cu 2-1 la Munchen, dar sunt decişi să reuşească miracolul de care au fost aproape anul trecutFoto: Click!

Realul e favorită clară la calificarea în finala Ligii Campionilor după victoria cu 2-1 din Bavaria, dar nemţii au o vorbă: „nu suntem bătuţi până nu ne urcăm în autocar”.

Şi la ce mentalitate au cine poate să-i contrazică mai ales după ce era să se întâmple pe Santiago Bernabeu în sferturile din acest an, dar şi în cele din stagiunea trecută. Juventus a fost recent aproape să împingă duelul în prelungiri după ce pierduse la Torino cu 3-0, scor mult mai mare decât acest 1-2 suferit de Bayern. În plus, nemţii au reuşit deja asta cu nici 12 luni în urmă. În sferturile din sezonul precedent al Ligii Campionilor, Real a câştigat identic la Munchen, scor 2-1, dar Bayern a realizat şi ea cu acelaşi scor pe Bernabeu, o săptămână mai târziu, iar totul s-a decis în prelungiri, unde dubla lui Ronaldo şi reuşita lui Asensio i-a calificat atunci pe spanioli. Astfel, nemţii joacă la Madrid cu motto-ul: să fie ca anul trecut, cu excepţia prelungirilor.

Partida va începe la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de Prot TV şi Dolce Sport.