Becali: "De la 1 iunie echipa se va numi Sport Bucureşti, nu Sport Becali!"


    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că va schimba denumirea echipei în Fotbal Club Sport Bucureşti începând cu 1 iunie. El a înregistrat şi o variantă de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar nu o va folosi acum.

"Se va numi Sport Bucureşti şi cu asta basta. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, că nu îi spunem lui Steaua Becali. Păi ce le punem la echipele de fotbal numele nostru? Ea va rămâne Steaua în vecii vecilor amin, chiar dacă se schimbă numele. Am cerut să se schimbe numele, aşteptăm după aia ultima instanţă şi eu cred că sută la sută se va reveni la Steaua. Ea se numeşte Sport Bucureşti, dar este Steaua. Am făcut cerere la Registrul Comerţului şi le-am adus la cunoştinţă că de la 1 iunie noi vrem să schimbăm numele în Fotbal Club Sport Bucureşti", a spus Becali.

Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

Becali a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti. Recent a înregistrat şi Fotbal Club Sporting Becali.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Simona Halep, Getty jpg
Filip Cristian Jianu, Getty Images jpg
FCSB si CFR Cluj, Sportpictures jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg