Becali i-a făcut deja echipa lui Dică

Ultima actualizare:

    Gigi Becali  face iar echipa  prin telefon
Gigi Becali face iar echipa prin telefon

Numirea lui Nicolae Dică ca antrenor al FCSB-ului a mirosit de la o poştă a improvizaţie şi compromis, fostul mijlocaş părând doar un secund responsabil cu pregătirea fizică a jucătorilor.

Gigi Becali n-a lăsat nici un dubiu că el face transferurile, el alcătuieşte primul 11 şi numeşte căpitanul, dar ne aşteptam s-o facă măcar ceva mai discret. Nu e cazul, pentru că aşa îi stă latifundiarului din Pipera în caracter! Ori ştie toată lumea, ori mai bine nu se mai complică! Asta l-a împins ca după doar câteva antrenamente ale lui Dică împreună cu Budescu şi compania, el să primească deja sarcinile de joc. În direct, la televizor!

”Uite atacul nostru: Tănase, Alibec și Budescu! Tănase va juca în stânga, sau dacă joacă Budescu în centru să jucăm 4-1-4-1. Budescu e prea bun decar ca să-l schimbi de acolo. Teixeira poate să joace ori în dreapta, ori în stânga, el poate juca ce vrea acolo, cred că va juca în locul lui Boldrin, ori în dreapta în locul lui Jakolis. S-ar putea ca pe Ovidiu Popescu să-l facem fundaș dreapta, pentru că suntem prea buni pe toate posturile”, a spus Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net