Belgienii au venit după Stanciu

Ultima actualizare:

    Stanciu este cel mai valoros component al SteleiFoto: sportpictures.eu
Stanciu este cel mai valoros component al SteleiFoto: sportpictures.eu

Sunt şanse din ce în ce mai mici ca Nicuşor Stanciu (23 de ani) să continue la Steaua în această toamnă. Intrat de mult timp în atenţia marilor echipe din Europa, decarul roş-albaştrilor se pregăteşte să-şi ia zborul din curtea lui Gigi Becali.

Chiar dacă echipa lui Reghecampf va avea de suferit, patronul Stelei îşi freacă mâinile de bucurie, urmând să încaseze pe Stanciu aproape 10 milioane de euro. Preţul nu i-a speriat deloc pe conducătorii lui Anderlecht, care au venit la Bucureşti pentru a finaliza transferul. Negocierile decisive erau anunţate iniţial sâmbătă, însă acestea au fost amânate pentru ziua de duminică.

„Am înţeles că oferă 7-8 milioane, cu bonusuri s-ar duce la 9 milioane. Le-am zis să nu vină, că nu îl dau pe banii ăştia. Au insistat să ne întâlnim, să negociem. Credeaţi că dacă nu erau şi alte oferte, mai rămâneam eu aşa băţos? Dacă dau 10 milioane de euro, la finalul zilei Stanciu e al lor”, a declarat Becali.

“Ar fi cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht”, a remarcat presa belgiană, precizând că internaţionalul român va semna un contract pe patru ani. De asemenea, dacă va pleca la Anderlecht pe 10 milioane de euro, Nicuşor Stanciu va fi cel mai scump transfer făcut vreodată de Steaua, depăşindu-l pe cel al lui Chiricheş la Tottenham (9,5 milioane).

Chipciu, dat în vară tot la Anderlecht

În urmă cu o lună, Steaua a mai vândut un jucător la Anderlecht. E vorba de Alex Chipciu, care a fost dat belgienilor pentru suma de 3,5 milioane de euro. Românul s-a impus deja la noua sa echipă, acolo unde este titular. În afara campionatului, Anderlecht va juca şi în grupele Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net