Beţiile l-au lăsat şomer pe Tamaş!

simeon stalpnicul png

A dat fotbalul pe alcool! Asta e, pe scurt, povestea recentă a lui Gabi Tamaş, care acum se vede pe străzi după ce echipa care i-a dat o mână de ajutor –CFR– i-a reziliat contractul.

La 9 octombrie, Tamaş semna cu CFR un contract valabil până la finalul sezonului. "Vreau să ajung din nou la naţională", mărturisea el. Poate la naţionala alcoolicilor anonimi, am spune noi, dacă stăm să privim escapadele bahice din ultima săptămână ale jucătorului de 29 de ani.

"Expresia «Veni, vidi, vici» se poate traduce în cazul lui Tamaş cu «Am venit, am băut, am plecat»", a explicat ieri preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, când a anunţat că a "rupt" contractul cu el, ca urmare a scandalului făcut într-un bar de manele alături de Florin Costea.

"S-a ajuns aici din cauza antecedentelor", a zis impresarul Florin Manea, făcând referire la cele două episoade - harţa de la cafeneau Lolly Pop, şi altercaţia cu Pancu de la hotelul Irisa, unde beat fiind Tamaş a încercat să urineze în bucătăria stabilimentului lui Mircea Sandu - în care a fost implicat jucătorul său.

În ziarul Click! de ieri aţi aflat cum face Gabi Tamaş la băutură  

simeon stalpnicul png

A devenit milionar din fotbal

Tamaş nu e un jucător statornic atunci când vine vorba de echipele la care evoluează. În cariera sa, a schimbat 10 echipe, în cinci campionate. În România a jucat la FC Braşov, Tractorul, Dinamo şi CFR Cluj, dar "loviturile" le-a dat în străinătate.

Galatasaray a plătit un milion de euro pentru a-l aduce în Turcia şi l-a vândut, după şase luni în Rusia, contra sumei de 3 milioane €, la Spartak Moscova. A trecut apoi pe la Celta Vigo, în Spania, şi la francezii de la Auxerre, unde câştiga 700.000 € anual. Cel mai mare salariu l-a avut însă în Premier League: a încasat de la West Bromvich Albion.1.200.000 € pe sezon.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
cub andreea banica animat gif
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
Brățara „Butonul Roşu“ va fi livrat de poștași
image
image
image
image
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg