Beţiile l-au lăsat şomer pe Tamaş!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A dat fotbalul pe alcool! Asta e, pe scurt, povestea recentă a lui Gabi Tamaş, care acum se vede pe străzi după ce echipa care i-a dat o mână de ajutor –CFR– i-a reziliat contractul.

La 9 octombrie, Tamaş semna cu CFR un contract valabil până la finalul sezonului. "Vreau să ajung din nou la naţională", mărturisea el. Poate la naţionala alcoolicilor anonimi, am spune noi, dacă stăm să privim escapadele bahice din ultima săptămână ale jucătorului de 29 de ani.

"Expresia «Veni, vidi, vici» se poate traduce în cazul lui Tamaş cu «Am venit, am băut, am plecat»", a explicat ieri preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, când a anunţat că a "rupt" contractul cu el, ca urmare a scandalului făcut într-un bar de manele alături de Florin Costea.

"S-a ajuns aici din cauza antecedentelor", a zis impresarul Florin Manea, făcând referire la cele două episoade - harţa de la cafeneau Lolly Pop, şi altercaţia cu Pancu de la hotelul Irisa, unde beat fiind Tamaş a încercat să urineze în bucătăria stabilimentului lui Mircea Sandu - în care a fost implicat jucătorul său.

În ziarul Click! de ieri aţi aflat cum face Gabi Tamaş la băutură  

simeon stalpnicul png

A devenit milionar din fotbal

Tamaş nu e un jucător statornic atunci când vine vorba de echipele la care evoluează. În cariera sa, a schimbat 10 echipe, în cinci campionate. În România a jucat la FC Braşov, Tractorul, Dinamo şi CFR Cluj, dar "loviturile" le-a dat în străinătate.

Galatasaray a plătit un milion de euro pentru a-l aduce în Turcia şi l-a vândut, după şase luni în Rusia, contra sumei de 3 milioane €, la Spartak Moscova. A trecut apoi pe la Celta Vigo, în Spania, şi la francezii de la Auxerre, unde câştiga 700.000 € anual. Cel mai mare salariu l-a avut însă în Premier League: a încasat de la West Bromvich Albion.1.200.000 € pe sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net