Beznă 30 de minute la CFR Cluj. Campioana, la un pas să piardă meciul cu Mioveni

CFR Cluj a fost la un pas să piardă un meci din cauza nocturnei! Lumina de pe stadion s-a stins pentru 30 de minute în repriza secundă a meciului cu CS Mioveni.

CFR Cluj a învins cu emoții pe CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)
CFR Cluj a învins cu emoții pe CS Mioveni (FOTO: Sportpictures)

Pentru campioana României orice meci pare un chin, iar contra ultimei clasate, CS Mioveni, lucrurile nu au stat altfel. De fapt, argeșenii au fost cei care au condus cu 1-0 din minutul 7, dar gazdele au revenit și la pauză aveau deja 3-1, datorită reușitelor lui Debeljuh (34 și 38) și Deac, din penalty, în minutul 44. În minutul 60 Rusu a reușit dubla și a redus din diferență la 3-2, după care pe stadion s-a stins nocturna. 30 de minute jucătorii și spectatorii au avut lumină doar de la panourile publicitare și de la telefoanele mobile, iar gazdele au numărat cu înfrigurare minutele. Căci dacă lumina nu se pornea după o oră, atunci pierdeau meciul cu 3-0 la ”masa verde”.

A fost un concurs de împrejurări. Au fost şi intemperiile de azi, furtună, ploaie... Vom face o anchetă internă. În momentul în care am pornit generatorul totul e mers perfect. Sunt convins că nu se va mai întâmpla”, a spus președintele clubului, Cristian Balaj, după meci.

Dan Petrescu: ”S-au întâmplat de toate anul ăsta”

La rândul său, antrenorul Dan Petrescu a spus: ”S-au întâmplat de toate anul ăsta. Dacă pierdeam un meci şi din cauza nocturnei... Mi-a plăcut spiritul echipei, adversarul a dat două şuturi la poartă şi a dat două goluri, dar ce goluri... Nu e bine pentru Scuffet, pentru că dacă eşti portar şi primeşti două goluri din două şuturi... Dar asta e, s-au mai schimbat jucătorii, nu mai avem aceeaşi stabilitate în apărare, să nu uităm că am venit zece ore din Andorra. Vrem jucători! Nu avem o listă de transferuri, sunt nişte jucători pe care vrem să-i luăm pentru Europa, dar vom vedea”, a declarat tehnicianul, deși echipa lui a fost cea mai activă pe piața transferurilor în vară.

Până la urmă, meciul s-a reluat după o jumătate de oră, iar Hoban a reușit să mai marcheze un gol, în minutul 72, astfel că scorul final a fost de 4-2. Iar ”Bursucul” poate să se teamă liniștit acum de următoarea partidă, cea de joi, cu campioana din Belarus, Șahtior Soligorsk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net