Bogdan Mitrea, fundaşul golgeter "inventat" de Hagi!

Ultima actualizare:

    Bogdan Mitrea e fundaşul golgeterfoto: Click
Bogdan Mitrea e fundaşul golgeterfoto: Click

Bogdan Mitrea, fundaşul golgeter are 14 reuşite în Liga I. Jucătorul celor de la Viitorul, trupa antrenată de "Rege", se află pe primul loc în topul marcatorilor.

"Mitrea vine de la Iaşi, are un picior foarte bun, loveşte foarte bine cu capul. În momentul în care şi defensiv va sta foarte bine, atunci va ajunge un fotbalist foarte bun”, a spus antrenorul Viitorului, Gică Hagi. Jucători importanţi, gen Keşeru sau N’Doye, au fost depăşiţi de către Bogdan Mitrea fundaşul golgeter.

“Trebuie să te opreşti din marcat! Lasă-ne pe noi, atacanţii!”, i-a spus Tade, pe un ton glumeţ. Acesta are motive de îngrijorare în condiţiile în care top cinci golgheteri din Liga I arată astfel: Mitrea Bogdan - F.C. Viitorul 14, Keşeru Claudiu - fost Steaua 12, Tade Gregory – CFR 12, N'Doye Ousmane – ASA 11, Bilinski Kamil – Dinamo 11, Roman Mihai – Pandurii 11.

Bogdan Mitrea fundaşul golgeter: îşi doreşte să înscrie de 20 de ori

"Vreau să marchez în continuare, în acest ritm pot ajunge la 20 de goluri. Regret că am pierdut câţiva ani prin ligile inferioare. Sincer nu m-am gândit niciodată, dar mă bucur că mă aflu în poziţia aceasta, mă bucur că am reuşit să-l înscriu şi pe cel de-al 14-lea…altfel decât din penalty”, a spus Bogdan Mitrea fundaşul golgeter.

“E un jucător care are calitate multă ofensivă, și defensiv începe să joace bine, sunt bucuros, nu numai el, şi toţi ceilalţi. Ne batem cu jucători care au experienţă, care au mulţi ani de fotbal”, a anunţat şi Hagi.

Bogdan Mitrea fundaşul golgeter: a debutat în Liga I la 25 de ani

Inedit despre Bogdan Mitrea fundaşul golgeter:

Are 27 de ani şi a ajuns recent pe prima scenă a fotbalului românesc, la 25 de ani.

A început să joace la U Cluj, apoi a fost la SESO Câmpia Turzii şi CSMS Iaşi.

E fan Thiago Silva, Sergio Ramos şi David Luiz

A făcut parte din lotul echipei naţionale, pe vremea când selecţioner era Victor Piţurcă, pentru turneul din Elveţia când “tricolorii” au jucat cu Albania şi Algeria, dar şi la meciurile cu Grecia şi Finlanda din preliminariile Euro 2016.

Când nu joacă fotbal preferă să-şi petreacă timpul cu prietena sa şi câinele lor, un beagle.

image
image
image
image
image
image
elisabeta lipa si mihai covaliu (sportpictures) jpg
raie sibiu jpg
ianis hagi (getty images) jpg
roberto de zerbi (getty images) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Simona Halep  Getty Images jpg
Ion Tiriac si Simona Halep, Getty Images jpg
image
actualitate.net