Bölöni preia ştafeta de la Piţi


    Ladislau Bölöni  este liber de contract,  după ce a plecat de  la Al-Khor, din Qatar
Ladislau Bölöni este liber de contract, după ce a plecat de la Al-Khor, din Qatar

În ciuda experienţei nereuşite cu Victor Piţurcă, şeicii din conducerea clubului saudit Al-Ittihad îl vor pe banca tehnică pe Ladislau Bölöni.

Antrenorii români continuă să fie la mare căutare în Orient. Surprinzător, eşecurile numite Laurenţiu Reghecampf, Dan Petrescu sau Victor Piţurcă n-au scăzut cota tehnicienilor noştri în spaţiul arab. În mod normal, după ce s-au „fript” cu Piţurcă, fiind nevoiţi să-i plătească acestuia despăgubiri de aproape un milion de euro, saudiţii de la Al-Ittihad n-ar mai fi trebuit să intre în discuţii cu antrenori români, cel puţin pentru o vreme. Ei bine, conducătorii grupării din Jeddah încearcă să acopere postul lăsat liber de Piţi cu un conaţional. Este vorba despre Ladislau Bölöni (62 de ani), rămas liber de contract după despărţirea de Al-Khor, o formaţie din Qatar. În această vară, Bölöni a fost la un pas de o reîntoarcere în Liga I, la ASA Târgu-Mureş, dar până la urmă a decis să-şi continue cariera în străinătate.

Va lucra cu Sânmărtean, nu şi cu Szukala

Conform presei din Arabia Saudită, fostul selecţioner al României în perioada 2000-2001 a primit o ofertă pentru două sezoane de la Al-Ittihad, negocierile dintre cele două părţi fiind extrem de avansate. Dacă îşi va da acordul, Bölöni va pleca imediat spre Italia, acolo unde saudiţii se află începând de ieri în cantonament. La Al-Ittihad, Ladislau Bölöni va avea posibilitatea să lucreze cu fostul stelist Lucian Sânmărtean. După plecarea lui Piţurcă, arabii au anunţat că îl vor păstra în lot pe internaţionalul român de 35 de ani. Nu acelaşi lucru se va întâmpla cu Lukasz Szukala, polonezul fiind somat să plece după ce Al-Ittihad a cumpărat alţi doi străini, ambii venezueleni. În Arabia Saudită, limita jucătorilor din afara Asiei pe care îi poate utiliza o echipă este de trei, astfel că Szukala nu mai e în cărţi.

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png
fotbal tenis lat jpg
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg