«Bombă» la Chiajna: Rapidul lui Răzvan Lucescu a pierdut cu Concordia


    Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului
Răzvan Lucescu, antrenorul Rapidului

După ce a răpus campioana Oţelul, Concordia a mai făcut o victimă, trecând cu acelaşi scor (1-0) de echipa lui Răzvan Lucescu

Rapidiştii au irosit şansa de a o egala pe Dinamo în fruntea clasamentului, fiind învinşi la Chiajna cu un gol primit în ultimul minut de la rezerva Adrian Popa.

*10 la 10. Ambele echipe au rămas cu un om mai puţin în debutul reprizei secunde. Mai întâi a fost eliminat Rui Duarte de la Rapid, care a primit al doilea cartonaş galben în minutul 50. Peste numai şapte minute, arbitrul Radu Petrescu i-a dat "roşu" şi lui Apostol Muzac de la Concordia.

*Conflict. Contestat din nou de proprii fani, Dani Coman a reacţionat nervos şi a aruncat cu o sticlă de apă în direcţia galeriei rapidiste, înjurând printre dinţi. "Afară din Giuleşti!", au răspuns suporterii.

*Golazzo. Meciul a fost decis în minutul 90 de cursa superbă a rezervei Adrian Popa. Mijlocaşul Concordiei a luat o minge din propriul teren, a depăşit în dribling doi rapidişti şi l-a executat cu o "scăriţă" pe Coman.

*Contestat. La finalul partidei, câteva voci din tribună i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu, fanii vişiniilor scandând numele lui Marius Şumudică.

*Sprijin. Vindecat miraculos de vraciul Marijana din Serbia, Daniel Pancu n-a evoluat aseară, dar s-a aflat în tribunele stadionului din Chiajna pentru a-şi susţine colegii. Atacantul rapidist va reveni pe teren peste două săptămâni, la derby-ul cu Dinamo.

*Debut. Argentinianul Sotelo a jucat în ultimul sfert de oră, bifând prima sa prezenţă în tricoul Rapidului.

*Pedeapsă. La Concordia, portarul israelian Idan Baruch a plătit cu postul gafele monumentale din etapa trecută de la Vaslui (0-4), fiind înlocuit între buturi de bulgarul Kolev. Baruch n-a fost nici măcar rezervă.

*Transfer. Laurenţiu Reghecamp l-a convins pe fostul stelist Victoraş Iacob (31 de ani), liber de contract după despărţirea de Aris Salonic, să evolueze până la finalul sezonului la echipa ilfoveană.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Dumitru Dragomir jpg
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg