Brazilia a fost eliminată de la Copa America printr-un gol cu mâna

Ultima actualizare:

    Henţul evident al lui Ruidiaz i-a trimis pe Hulk şi compania acasăFoto Click!
Henţul evident al lui Ruidiaz i-a trimis pe Hulk şi compania acasăFoto Click!

Paralel cu Campionatul European de fotbal se desfăşoară în SUA competiţia continentului nou, Copa America. Prima surpriză a fost detonată în această dimineaţă la Foxborough, unde Peru a învins Brazilia cu 1-0 şi a trimis-o acasă încă din faza grupelor.

După egalul cu Ecuador şi festivalul cu Haiti, scor 7-1, Brazilia avea patru puncte şi era lidera grupei înaintea ultimului meci. Totul s-a dat însă peste cap după partida cu Peru, pe care Dani Alves, Hulk şi compania l-au pierdut surprinzător în faţa incaşilor. Singurul gol al partidei, înscris de Ruidiaz în minutul 75, a fost însă neregulamentar, acesta trimiţând în poarta Braziliei cu mâna. Deşi henţul a fost halucinant de clar, brigada din Uruguay, care s-a sfătuit preţ de mai bine de cinci minute, a validat până la urmă golul şi pentru că Ecuador a învins Haiti cu 4-0, Brazilia a terminat pe locul 3  nu trece nici măcar de faza grupelor. "A fost o mișcare foarte rapidă. Mingea m-a lovit în coapsă, nu înțeleg de ce a fost o așa mare controversă" a declarat lipsit de fair-play Ruidiaz, autorul golului care a trimis naționala lui Dunga acasă.

Clasamente Copa America
Clasamente Copa America

Brazilienii s-au declarat extrem de nemulțumiți la finalul partidei și cel mai vocal a fost chiar selecționerul Carlos Dunga. "Cu toată tehnologia existentă acolo, camerele de luat vederi, mă întreb cum s-a putut cominte o greșeală atât de mare. Nu pot să înțeleg de ce a durat atât ca să ia o decizie. Nu știu cu cine s-au consultat, dar ar fi trebuit să se consulte între ei. E ciudat și e normal ca fanii să fie supărați. Brazilia nu a fost eliminată niciodată de un gol marcat atât de clar cu mâna" a declarat fostul campion mondial.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net